V hyttene

Prisvinnende hyttekonsept

Moderne hytter med et lite fotavtrykk

I konsept V går vi tilbake til våre solide byggeskikker, og velger den miljøvennlige malmfurua til våre hytter. Her sørger naturens egen impregnering for at du slipper kunstig overflatebehandling.

Malmfurua har en høy andel av den fete kjerneveden som gir naturens egen impregnering mot vann og sopp. Og du får en tilnærmet vedlikeholdsfri og solid kledning på hytta.

Trematerialet har ulike fargenyanser i seg og på de mest værutsatte delene av hytta blir fasaden annerledes enn på mer beskyttede områder. Over tid skaper naturkreftene denne sølvgrå fargen som spiller så vakkert i harmoni med omgivelsene rundt hytta.

Vi er stolte av å trekke kulturhistorien med oss inn i nåtiden. Derfor bygger vi med tanke på fremtiden og gir deg Konsept V – med naturens egen motstandsdyktighet.

Le mer om V hyttene her

V1

Hytte med lite fotavtrykk og kledd i malmfuru

V1 gir et lite fotavtrykk på tomten, og åpner opp for en kreativ og kanskje minimalistisk innredning for maksimal komfort. Hvordan hytta skal brukes, ønsker vi at skal være opp til deg. Våre arkitekter har skapt løsninger som er dimensjonert til å romme mye – akkurat hva bestemmer du.

Inngangspartiet til V1 er romslig med en god garderobeplass. Takhøyden på over fire meter og mange, store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i hyttas største oppholdsrom. Du finner et stort og godt bad samt et større soverom som kan innredes på forskjellige måter. Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 30 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet, enten dette er soveplass til gjester eller generell lagringsplass. Ditt valg. 

Les mer om V1 her

V2

En utvidet modell sammenliknet med V1

Det gir et større areal og flere rom som åpner for mange spennende muligheter. Hvordan de skal tas i bruk, er helt opp til deg.

Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom – fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det. Det er også arealer til et baderom. 

Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 40 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje soveplasser til hyttegjester. 

Le mer om V2 her

Alltid en ryddig prosess med Bygg Team

ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang