Karakter

De klassiske og tradisjonsrike hyttene

Saltak og særegne detaljer fremhever det nostalgiske og karakteristiske uttrykket. Samtidig har hyttene detaljer som gir de et tidsriktig preg. Kombinasjonen av treverk, steinfasader og store glassvinduer gir en moderne innpakning.

Karakter-serien inneholder både små og store hytter. Lys og luft er et viktig element for en hytte. Hyttene våre utnytter dette til det fulle, og alle har store og mange vinduer.

Smarte planløsninger som utnytter hyttenes areal på en god måte er gjennomgående for serien.

Les mer om Karakter-serien her

Noen av våre favoritter

UTSIKTEN

Utsikten er en storslått hytte med hele åtte sengeplasser. Den har et høyreist midtskip fra entréen og ut i stua, med en takhøyde på hele fire meter som gir en luftig romfølelse.

Hytta har tre soverom, gjesterom/tv-stue, bad med mulighet for badstue, vaskerom, separat wc og sportsbod. Stue og kjøkken utgjør den sosiale sonen. Her kan hyttegjestene forberede neste måltid i hyggelig lag samtidig som man holder praten i gang med de som sitter i stuen. Kjøkkenet har utgang til terrasse/uteplass – så her er det kort vei mellom solveggen og forfriskningene!

Les mer om Utsikten her

STORSTUGGU

er vår storstue

Storstuggu er en romslig drømmehytte tilpasset flate tomter med et totalt bruksareal på hele 148 kvadratmeter, fem soverom og inntil ti sengeplasser.

I tillegg inneholder Storstuggu entré, bad/vaskerom, gang, tv-stue, og en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til solveggen via terrassedøren. Hytta har også flere innvendige boder som for eksempel enkelt kan innredes som badstue eller et ekstra bad dersom det er ønskelig. Det er stue og kjøkkenløsningen som har gitt Storstuggu navnet sitt – for hytta har en storstue av de sjeldne! Med sine 61,9 kvadratmeter, kan mange personer samles til lange måltider og peiskos.

Les mer om Storstuggu her

SLETTHØ

med overbygd uteplass og har en romslig oppstuggu

Med hele fire soverom er Sletthø mange familiers drømmehytte.

De store vinduene som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen rett inn i hytta.

Med et bruksareal på 126 kvadratmeter er du sikret stor fleksibilitet og rom til å virkelig nyte herlige fridager på hytta. Det åpne kjøkken- og stueområdet er på hele 45 kvadratmeter. I oppstuggu er det soverom og en TV-stue der barn og ungdom kan ha sin egen sone.

En terrassedør på stua tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær. Sletthø har også en praktisk sportsbod og en romslig inngangshall. Ønsker du ekstra lagringsplass, kan du fint ta i bruk plassen under trappa.

Les mer om Sletthø her

BUKKEHØ

Hytte med høy takhøyde

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har hytta en praktisk hems som gir deg både større fleksibilitet og flere sengeplasser.

Det fantastiske kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter er virkelig hjertet i flotte Bukkehø. Her løfter taket seg nesten fem meter opp mens de mange og store vindusflatene hilser naturen utenfor velkommen inn. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygd uteplass. Tenk deg følelsen av å nyte morgenkaffen der ute. Ro og lykke. 

Med en ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Du bestemmer. I Bukkehø blir den viktige bodplassen godt ivaretatt. Her får du egen sportsbod til ski og fiskeutstyr, mens det fra inngangshallen er dør direkte til den innvendige boden. En perfekt lagringsplass når utetøyet og skoa trenger sin velfortjente hvile etter dagens spreke fjelltur.

 Gulvarealet til hemsen er på 10,4 kvadratmeter.

Les mer om Bukkehø her

LYNGHØ

attraktiv familiehytte med store vinduer

Gled deg til å samle familie og venner rundt spisestuebordet. Her kan dere sitte og kikke på landskapet utenfor gjennom store vindusflater som strekker seg nesten helt opp til den skrå og åpne himlingen.

Dette er en attraktiv familiehytte med sengeplasser til åtte fordelt på tre gode soverom. Det lyse kjøkken- og stueområdet er selve hjerte i hytta med peisovnen som et naturlig midtpunkt. Lynghø har også en smart og romslig sportsbod med inngang fra både ute og inne. Det sikrer deg en enkel lagring og rask tilgang til ski, sykler og annet utstyr.

Les mer om Lynghø her

MIDTHØ

med hems og tre soverom

Denne populære hyttemodellen har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Midthø var premiehytta i Farmen 2018.

Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur. Gulvarealet til hemsen er på 10,3 kvadratmeter.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Les mer om Midthø her

Alltid en ryddig prosess med Bygg Team

ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang