Byggeprosessen

Drømmer du om å bygge ny bolig eller hytte og vil vite mer om fremgangsmåten?

Vi legger vår ære i at du som kunde skal bli fornøyd og vi styrer hele prosjektet for deg. Det eneste du må gjøre er å velge hus- eller hytte-modell, farger og materialer. Og sammen med deg skisseres en planløsning ut i fra ditt behov.

Se prosessen – steg for steg

Steg 1
Det første møtet

I det første møtet blir vi kjent og går igjennom hvilke behov, rammer og ønsker dere har.

Steg 2
Valg av tomt

Har du allerede kjøpt en drømmetomt eller ønsker hjelp fra oss? Da er dette første steg på veien. Vi bistår deg gjerne på tomtebefaringer, utfører terrengmålinger, profilerer tomten og legger dette til grunn for videre prosjektering.

Steg 3
Valg av hus eller hytte

Ut fra dine behov vil vi veilede slik at boligen eller hytta blir akkurat slik du ønsker. Dette gjøres med utgangspunkt i behovsavklaring, økonomisk ramme og muligheter.

Steg 4
Løsningspresentasjon

Vi presenterer et løsningsforslag, eller eventuelt en prosjekteringsavtale for å tegne akkurat det huset du ønsker (Arkitektløp). Dette steget omfatter også tilbud og kontrakter, byggesøknad og arbeidstegninger.

Steg 5
Oppmeldingsmøte

Prosjektleder overtar prosjektet. I denne fasen bestemmer detaljer som farger, type panel, plater og gulv. Her er det også aktuelt å fremlegge finansieringsbevis. I etterkant av denne fasen settes alle varer i bestilling i henhold til fremdrift og overtagelsestidspunkt.

Steg 6
Byggeprosessen

Byggeprosessen er omfattende og starter med et oppstartsmøte med alle aktører. I denne fasen starter vi med grunn- og betongarbeider før vi fortsetter med tømrerarbeid. Når bygget er klart for elektriker- og rørleggerarbeider, kaller vi inn til et byggeplassmøte.

Steg 7
Overlevering

Vårt mål er det vi kaller en «blank overlevering». Det vil si at det ikke er noen punkter som må rettes opp. Alle faglig ansvarlige tar del i overleveringen, og forplikter seg til å utbedre ev mangler/punkter som måtte komme frem på dette møtet.

Steg 7
Ett-årsbefaring

Etter et år kommer prosjektleder og tømrerbas på prosjektet tilbake og gjennomfører en befaring sammen med kunde, og ting som ev ikke er i orden utbedres fortløpende.

Ny bolig eller hytte?