Om oss

Velkommen til Bygg Team AS, din pålitelige partner innen byggeprosjekter i Hallingdal. Med en historie som strekker seg tilbake til 2001, har vi etablert oss som BoligPartner sin fremtredende forhandler i regionen. Vår beliggenhet i Gol gir oss en unik mulighet til å betjene hele Hallingdal-området, inkludert Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål, og Hol/Geilo.

Vi har en imponerende portefølje som inkluderer mer enn 280 vellykkede prosjekter, som spenner fra eneboliger og hytter til flermannsboliger. Med vår ekspertise innen arkitekttegnede boliger og hytter, samt omfattende erfaring i påbygging og renovering, har vi etablert oss som den ubestridte markedslederen innen eneboligleveranser i Hallingdal.

Vår daglige leder, Per-Egil Rese, er en erfaren profesjonell med svennebrev i tømrerfaget, teknisk fagskole innen husbygg, og mer enn 35 års bransjeerfaring. Med hans kompetanse og lederskap kan du være trygg på at vi leverer høykvalitetsprosjekter som oppfyller dine behov og forventninger.

Vi ser frem til å bli din partner i ditt neste byggeprosjekt. Kontakt oss i dag for å starte en samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine byggedrømmer.

Lokale og godt kvalifiserte håndverkere med lang erfaring

 • Siden start har vi hatt en sunn og jevn vekst. Alle våre håndverkere er lokale og godt kvalifiserte, hvor de fleste har svennebrev og mange års erfaring som snekkere, samt noen med mesterbrev. Vi har et godt arbeidsmiljø hvor yrkesstolthet er viktig i vårt arbeid.
 • Flere av tømrerne har startet som lærlinger i Bygg Team, og vi tar inn nye lærlinger hvert år. Per-Egil Rese er også leder i prøvenemda for tømrerfaget i Hallingdal.
ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang

Våre ansatte

Per-Egil Rese

Marit Løken

Rolf Lien Blakkestad

Tove Eilevmo

John Freddy Borge

Bas/tømrer med svennebrev

Knut Tyribakken

Bas/tømrer med svennebrev

Uldis Murnieks

Bas/tømrer med svennebrev

Paul Lie

Glass, lås og service. Tømrer og Byggmester

Joakim Bråten Stensæter

Bas/tømrer med svennebrev

Remi Endrestøl

Bas/tømrer med svennebrev

Bengt Lybekk

Bas/tømrer med svennebrev

Syver Eidsgaard

Teknisk Fagskole og tømrer med svennebrev

Steingrim Westheim

Tømrer med svennebrev

Bjornar Stensrud Tyribakken

Tømrer med svennebrev

Jonas Bjerkerud

Tømrer med svennebrev

Sander Rese

Transport sjåfør til byggeplasser

Våre tømrerlærlinger

Embrik Slaatto

Tømrerlærling

Eskil Haugstad Kjelvik

Tømrerlærling

Benjamin Sjemmedal

Tømrerlærling

ByggTeam-Bil
 • Husene og hyttene til BoligPartner er gjennomført meget gode produkter. Det er mange hus- og hytteserier å velge mellom, så det er noe for enhver smak.
 • Felles for alle hus- og hyttemodellene er at de er et resultat av lang bransjeerfaring og utvikling.
 • Her går trivsel, bolyst, bomiljø, samt tradisjonell og innovativ formgiving hånd i hånd – som gjør det lett å føle seg hjemme!

Visste du at alle modellene kan tilpasses dine ønsker og behov?

 • I katalogene fra BoligPartner har du en stor mulighet for å finne den boligen eller hytta du drømmer om.
 • I tillegg kan alle våre hus- og hyttemodeller selvsagt tilpasses dine ønsker og behov.
 • Ønskes et ekstra soverom, flere vinduer, et større kjøkken, så tegner vi det om så sant det er teknisk mulig.
Ny katalog 2023
Klostergaard Bygg Team BoligPartner

Høy kvalitet, god service og god kundeoppfølging

 • Vi stiller strenge krav til oss selv – det er en selvfølge å levere boliger og hytter med høy håndverkskvalitet, og du skal i tillegg oppleve god service og kundeoppfølging.
 • Vi har egen Prosjektleder som følger opp alle våre prosjekt, samt egen Bas/Formann ute på byggeplassen.
 • Ved overtagelse av din nye bolig eller hytte, er vårt mål at det skal ikke være noe å bemerke, verken på bygget eller kundebehandlingen gjennom prosessen.
 • Vi leder deg igjennom en problemfri og profesjonell byggeprosess, fra planlegging til overtagelse av din nye bolig eller hytte uten anmerkninger.

Våre kunder er våre ambassadører

 • Vi legger vår ære i at du som kunde skal bli fornøyd, for det er ingen tvil om at fornøyde kunder er våre beste ambassadører.
 • Om noe uforutsett skulle oppstå i byggeprosessen eller reklamasjoner i ettertid, skal du vite at vi alltid er i nærheten og stiller opp for deg som er vår kunde.
IMG_9827

Referanser

Siden oppstart har vi bygd over 260 boligenheter i Hallingdal, fordelt på alle kommunene: Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål, Hol/Geilo. Vi har oppført mange arkitekttegnede boliger og hytter og har gjennomført mange påbyggings- og renoveringsoppdrag i tillegg. Dette har gjort oss til den markedsledende eneboligleverandøren i Hallingdal.

I 2021 ble BoligPartner kåret til beste huskjede innen sin sjanger, og Bygg Team ble beste kontoret i BoligPartner innen Kundetilfredshet, en måling som hvert år utføres av Prognosesenteret.