Lengt

Sammen med BoligPartner har Halvor Bakke designet sin egen hytteserie

Denne flotte serien heter Lengt, og består av både sjø- og fjellhytter. Her finner du fire hyttemodeller med unike og smarte løsninger slik at du virkelig kan nyte fridagene dine.

Se Fjell- og sjøhytter utviklet med Halvor Bakke her

NUE

I hytta Nue trenger du ikke engang å gå ut av soverommet for å komme nær naturen. Det er bare å åpne det tofløya vinduet – som strekker seg helt ned til gulvet – som en dør for å slippe dette magiske øyeblikket helt inn på soverommet ditt.

La ute bli inne og inne bli ute ved å åpne de to store skyvedørene i det luftige kjøkken- og stueområdet. Utenfor venter en lun, overbygd uteplass som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Her kan du sitte under tak og fylle på med frisk fjelluft selv om regnet skulle komme og hilse på. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen! Ekte hyttekos! Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge som blir en fin kontrast til den stående trekledningen på hytta.

Inngangspartiet har fått en romantisk sval med plass til en hyggelig benk. Det perfekte stedet å sitte når du ønsker ro og ly. Døra inn til hytta er en stalldør som gir deg muligheten til å kun åpne den øverste delen hvis du ønsker. Legg også merke til skoddene rundt alle vinduer som gir fjellhytta et spennende dekorelement med minner fra tidligere byggetradisjoner.

Nue har to soverom samt en fleksible og praktisk hemsløsning. Hytta har et bad og romslig sportsbod. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

Se Fjell- og sjøhytter utviklet med Halvor Bakke her

LUN

Hyttemodellen Lun er den sjarmerende lillesøsteren til Nue. Eksteriøret på fjellhyttene Nue og Lun har like signaturdetaljer. Planløsningen er også veldig lik, bortsett fra at Lun er 26 kvadratmeter mindre.

Lun er et godt valg for deg som liker å være tett på naturen. Her kan du enkelt finne deg en lun krok og sitte skjermet mot vær og vind. Den hyggelige svalen ønsker deg velkommen til hytta og kanskje blir benken her inne ditt favorittsted. Du vil nok også sette stor pris på den overbygde uteplassen som strekker seg rundt hele hyttehjørnet.

Tenk så deilig å bare skyve opp dørene fra kjøkken- og stuedelen i hytta og viske ut skillet mellom inne og ute. På denne måten glir hyttas indre i ett med den hyggelige uteplassen.

Inngangsdøra til hytta er en stalldør som gjør at du kan åpne kun den øverste delen hvis du ønsker. Legg også merke til skoddene rundt alle vinduer som gir fjellhytta et spennende dekorelement med minner fra tidligere byggetradisjoner. Hytta har ett soverom, sportsbod og et bad samt samme fleksible hemsløsning som du finner i Nue. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

Se Fjell- og sjøhytter utviklet med Halvor Bakke her

FLØ

Hytte med to soverom samt fleksibel hemsløsning

Uteplassen utenfor er overbygd og strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Helt perfekt for norske sommerdager ved sjøen. Gled deg til å kunne sitte her ute på kveldene – kjenne på varmen fra utepeisen og lytte til lydene av bølgeskvulp som stryker seg inntil svabergene.

Inngangspartiet til hytta har fått en romantisk sval. Her inne er det plass til en hyggelig benk slik at du kan sitte i ly for regn og vind eller finne skyggen på de varme sommerdagene.

I sjøhytta Flø får du to soverom samt en fleksibel og praktisk hemsløsning. Hytta har et bad og romslig sportsbod. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte. Hytta har flere store vindusflater som både slipper masse herlig dagslys inn og som samtidig sikrer utsynet til landskapet utenfor. Flere av vinduene er tofløya og strekker seg helt ned til gulvet. Det gjør at du kan slå de opp som dører. Tenk så deilig å kunne åpne soveromsvinduet slik, la de fjærlette gardinene blafre i vinden mens du selv nyter morgenkaffen på sengekanten. Vi kaller det ekte hyttelykke.

Se Fjell- og sjøhytter utviklet med Halvor Bakke her

Sva

Eksteriøret på sjøhyttene Flø og Sva er helt lik. Planløsningen er også veldig lik, bortsett fra at Sva er 26 kvadratmeter mindre.

En nydelig hytte med et soverom og hems – helt perfekt for deg som ønsker å realisere hyttedrømmen din ved sjøen. Lik storebror Flø gir Sva deg muligheten til å leve tett på naturen. Slipp landskapet utenfor helt inn i hytta gjennom de mange store vindusflatene. Flere av dem er toflyet slik at du kan åpne de opp som dører. Gled deg til slå opp vinduet på soverommet en tidlig sommermorgen mens du kjenner hvordan den friske sjøluften gir deg masse ny energi.

Denne hytta har ett soverom, et bad, sportsbod og samme fleksible hemsløsning som du finner i Flø. Den åpne og luftige kjøkken- og stueløsningen har to skyvedører ut mot terrassen. Utenfor får du en romslig overbygd terrasse som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Med en slik løsning kan du gjøre uteplassen som en del av hyttearealet ditt. Her ute er det nydelig å sitte selv om det regner eller blåser litt. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen!

Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge slik at det skiller seg ut fra den liggende trekledningen på hytta.

Se Fjell- og sjøhytter utviklet med Halvor Bakke her

Lengt-hyttekatalog-1

Vil du vite mer om hytteserien Lengt?

Blått hav og spisse fjell. Langstrakte vidder og grønne skoger. Norge er så vakkert. Her bor vi og her har vi fritiden vår.

Jeg har lenge hatt en drøm. Det er drømmen om å skape en hytteserie med mine unike og smarte løsninger som gjør at du virkelig kan nyte fridagene dine. En hytte du gleder deg til å besøke – et sted som gir deg masse energi og fyller hele hjertet ditt med minner og takknemlighet.

Sammen med BoligPartner er min drøm gått i oppfyllelse. Velkommen inn i mitt eventyr. Jeg håper du finner den hytta du alltid har lengtet etter.

Halvor Bakke

Alltid en ryddig prosess med Bygg Team

ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang