Moderne

Glass, lys og asymmetriske fasader kjennetegner de moderne husmoduellene

Moderne hus-serien består av 25 spennende hus i ulike størrelser med smarte planløsninger og alt fra én til tre etasjer. De kan tilpasses slik at de oppfyller alle dine krav til det optimale drømmehuset.

Noen av våre favoritter

ADRIA – en bolig som oser av lekker og moderne eleganse 

Adria har store vindusflater som trekker naturen inn i hjemmet. Legg merke til de smarte løsningene og de praktiske sonene. Boligen har fire soverom hvor hovedsoverommet har utgang til balkong, bad og fin garderobeplass i andre etasje. I første etasje er det tre soverom, en lys og luftig tv-stue med skyvedør ut til hagen utenfor, samt et stort bad/vaskerom. Legg også merke til det ekstra kontorrommet – perfekt for deg som ønsker å jobbe hjemmefra iblant.

Adria har en slank bygningskropp som gjør at boligen passer perfekt inn på smale tomter. Huset har flere uteplasser, som gjør at du enkelt kan flytte livet utendørs akkurat når du selv ønsker.

AREZZO

Et moderne bolig med alt på ett plan og tre gode soverom. Her ønskes du velkommen inn i en romslig entré hvor det er god plass til garderobeskap. Fra gangen er det også direkte inngang til husets vaskerom, noe som er svært praktisk i hverdagen. Videre ledes du inn til husets herlige sosiale sone med et åpent kjøkken- og stueområde på nesten 45 kvadratmeter.
Her inne er det ekstra lyst og luftig med store vinduer som strekker seg helt fra gulv til tak. Utenfor venter en flott overbygd uteplass. Huset har også et moderne bad med plass til både badekar, dobbeltservant og dusj. Arezzo er en moderne utgave av vår husmodell Dalsheim fra Nostalgi-serien.

BERGA

Berga – det perfekte huset for deg som har en smal tomt. Husmodellen kan enkelt tilpasses både skrå og flate tomter.

Illustrasjonen viser huset på flat tomt, mens plantegningene viser løsningen slik den blir om tomten er skrå. Med sin slanke og smidige bygningskropp har Berga et moderne og stilrent uttrykk.

Huset inneholder til sammen tre soverom. Et av soverommene har direkte inngang til bad samt walk-in closet. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1. etasje. Herfra er det utgang til en lun og overbygd veranda. Berga har også integrert garasje med direkte adkomst til huset.

PRATO

Vi ba nordmenn beskrive drømmehuset. Tusen takk for oppskriften. Nå har våre arkitekter svart på ønskene og tegnet husdrømmen – det moderne folkehuset Prato.

Prato er en komplett bolig som kan plasseres på små tomter. Huset har unik arkitektur og smarte løsninger. Derfor er også den viktige bodplassen ivaretatt, slik kundene våre ønsker, med gode lagringsmuligheter i begge etasjene.

Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.

ASTI

Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan.

Huset har et bruksareal på 105 kvadratmeter og har alle rom familien ønsker seg samlet i et etasje.

Her er det bare å glede seg til sommerhalvåret hvor man kan nyte dagene ute på den lune uteplassen. Husets planløsning rommer hele tre soverom, et bad/vaskerom, ekstra wc og et svært romslig kjøkken- og stueområde på nesten 46 kvadratmeter. Mange og store vinduer skaper en lys og trivelig atmosfære her inne og fra spisestuen er det direkte utgang til uteplassen. Helt perfekt.

Planløsningen i denne husmodellen har store likheter med husmodellen Prato. Den store forskjellen er at Asti har alle funksjoner på ett plan, mens Prato er et flott moderne hus med to etasjer.

TARANTO

Taranto – moderne hus med garasje i underetasjen

Dette er et moderne hus som har alt en familie trenger integrert i bygningskroppen. Med en slik løsning utnyttes tomtearealet maksimalt, og huset passer godt inn på smale og små tomter.

Huset har dobbelt garasje i underetasjen med direkte inngang til huset samt lune uteplasser både i 1. og 2. etasje. Videre har boligen tre soverom, kontor (evt. soverom nummer fire) to bad og godt med bodplass. Husets hjerte er helt klart den sosiale sonen i 2. etasje med åpent kjøkken- og stueområde som strekker seg gjennom hele etasjen. Taranto er virkelig et smart hus med store vindusflater og åpne løsninger som understreker det moderne uttrykket.

Se flere Modernehus fra BoligPartner

De moderne husene kjennetegnes av glass, lys, og asymmetriske fasader. Sammen med oppbrutte linjer, smarte løsninger og kvadratiske elementer utgjør dette grunnlaget for tankegangen om det moderne huset

Ryddig byggeprosess med oss

Drømmer du om å bygge ny bolig eller hytte og vil vite mer om fremgangsmåten?

Vi legger vår ære i at du som kunde skal bli fornøyd og vi styrer hele prosjektet for deg. Det eneste du må gjøre er å velge hus- eller hytte-modell, farger og materialer. Og sammen med deg skisseres en planløsning ut i fra ditt behov.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med boligkonsulent
Marit Løken
Tlf 971 87 324
Send epost

Bygg Team AS  | Sentrumsvegen 24 | 3550 Gol
Tlf 32 07 44 11

Kontakt oss

"*" indicates required fields

Navn*