Herskapelig

Elegant og klassisk med et genuint uttrykk

Et herskapelig hus vekker assosiasjoner til det adelige, eksklusive og elegante. Her er det ikke spart på noen ting! Flotte detaljer både innvendig og utvendig gir husene et aldri så lite royalt preg. Her kan man gå fra stue til stue, og de store rommene med en takhøyde på opptil 2,70 meter skaper en helt unik romfølelse. Det er i herskapelig-serien du finner de aller største husene våre, og aller øverst troner Ladegaard med sine 484 kvadratmeter.

Noen av våre favoritter

HOLMGAARD

Holmgaard er et praktfullt herskapelig hus over to plan tilpasset flate tomter. Det staselige trappeløpet med to trapper som glir elegant ned fra galleriet i 2. etasje gir et mektig førsteinntrykk. 1. etasje inneholder i tillegg to stuer, kjøkken, vaskerom og wc, samt en egen voksenavdeling med stort soverom, bad og vaskerom.  

Hallen er husets kjerne og leder inn til hovedplanets stuer og separate kjøkken. Kjøkkenet er romslig og har spiseplass til åtte personer. På motsatt side av 1. etasje finner du en egen soveromsavdeling – perfekt som hovedsoverom til foreldrene eller som en egen gjesteavdeling. 2. etasje rommer også fire soverom og har mulighet for to mindre bad og tilhørende boder. Galleriet har utgang til en flott veranda og kan for eksempel innredes som et bibliotek. I tillegg har 2. etasje en egen loftsstue.

Det er ikke bare planløsningen som gjør Holmgaard så ettertraktet. Eksteriøret med sine flotte søyler, det valmede taket og de vakre dør- og vindusomrammingene gjør Holmgaard like tiltalende på utsiden som på innsiden.

Les mer om Holmgaard her.

LADEGAARD

Vårt største herskapelige hus! Ladegaard er en ekstraordinær villa på 484 kvadratmeter med en planløsning som oppfyller de fleste drømmer. Dette er boligen for deg med utpreget sans for komfort og luksus.

Les mer om Ladegaard her.

 

Alltid en ryddig prosess med Bygg Team

ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang