Funkis

Funkishus – moderne og eksklusive hjem

Funkis-husene har flate tak og store vinduer som slipper inn mye lys. Dette gir en god romfølelse og et stilrent uttrykk. Noen av husene i serien har takterrasser eller overbygde uterom som gir ekstra plass til uteliv.

Fire av husene i serien, Quadra, har 2,9 meters takhøyde og preges av eleganse, høy komfort og stramme linjer.

Funkis-husene fra BoligPartner er et godt valg for deg som ønsker et moderne og eksklusivt hjem. Med et bredt utvalg av størrelser og uttrykk, finner du garantert et hus som passer til dine behov og ønsker.

Noen av våre favoritter

TRIESTE

Funkishuset Trieste kan gjerne kalles lillebroren til Lucca, og er et familievennlig Quadra-hus med 244 kvadratmeter i bruksareal og fem soverom som standard.

I likhet med de fleste funkishusene i Quadra, er Trieste bygget som et midtskip med to sidefløyer. Boligen er tilpasset en flat tomt og inneholder alt du trenger i 1. etasje. Ved siden av et lyst kjøkken- og stueområde, er det her kontor med bod, et bad, et soverom samt egen garderobe ved entréen.

I etasjen over er voksensonen med soverom, walk-in closet og bad å finne i den ene sidefløyen. I den andre delen ligger to ekstra soverom med bad i mellom. Midtfløyen inneholder en stor og romslig stue som ungdommen i huset kommer til å elske.

Funkishuset Trieste har overbygde uteplasser i begge etasjer.

TRIENT

Funkishus på skrå tomt! Trient har hentet det beste fra sine søsken i Quadra-serien, men er utviklet spesielt for å passe inn i skrånende terreng. Boligen har et bruksareal på 218 kvadratmeter fordelt på to plan. Trient er med andre ord et moderne funkishus i familievennlig størrelse som innfrir de fleste drømmer og behov.

Funkishuset har totalt fire soverom, tre bad og fire boder – hvorav den største er på hele 15 kvadratmeter. Den kan innredes etter eget ønske som for eksempel trimrom. Det ene soverommet kan gjerne brukes som for eksempel et kontor. Du bestemmer.

Trient er et symmetrisk funkishus tilpasset skrå tomter. I 1. etasje er det store allrommet formet som et midtskip bestående av kjøkken, stue med ildsted, spiseplass og utgang til en stor, delvis overbygget uteplass. Hovedsoverommet har tilhørende bad og walk-in closet.

Se flere Funkishus fra BoligPartner

Funkis-husene fra BoligPartner er et godt valg for deg som ønsker et moderne og eksklusivt hjem. Med et bredt utvalg av størrelser og uttrykk, finner du garantert et hus som passer til dine behov og ønsker.

Ryddig byggeprosess med oss

Drømmer du om å bygge ny bolig eller hytte og vil vite mer om fremgangsmåten?

Vi legger vår ære i at du som kunde skal bli fornøyd og vi styrer hele prosjektet for deg. Det eneste du må gjøre er å velge hus- eller hytte-modell, farger og materialer. Og sammen med deg skisseres en planløsning ut i fra ditt behov.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med boligkonsulent
Marit Løken
Tlf 971 87 324
Send epost

Bygg Team AS  | Sentrumsvegen 24 | 3550 Gol
Tlf 32 07 44 11

Kontakt oss

"*" indicates required fields

Navn*