Tur-hytter

Plasseffektive hytter med store glassflater

Nærhet til naturen! Det er et sentralt og viktig element for våre smarte hytter i Tur-serien. Store glassflater slipper mye lys inn i hytta, samtidig som de gir deg den flotte utsikten til livet utenfor – der friluftsopplevelsene venter på store og små.

Med sitt enkle formspråk glir tur-hyttene lett inn i omgivelsene, enten det er på fjellet eller ved svabergene. Fasaden har fått en attraktivt fargebrytning som gir det rette, moderne uttrykket.

Våre kunders favoritter

NYSETRA

Med store vinduer i stua og takhøyde på 1.89 meter.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter.

Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr. I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta

Les mer om Nysetra her

KVARSTAD

Moderne hytte med to soverom og smart hemsløsning

Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.

Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, noe som gir stor fleksibilitet. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad. Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Gulvarealet til hemsen er på 18,9 kvadratmeter.

Les mer om Kvarstad her

Alltid en ryddig prosess med Bygg Team

ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang