Nostalgi

Det tradisjonsrike norske husdesignet

Dette var husene vi utviklet først, og på mange måter kan denne serien sies å være utgangspunktet for BoligPartners suksess. Den er fortsatt vår mest solgte serie. Ordet «nostalgi» ble opprinnelig brukt om «hjemlengsel» – og vi tør å påstå at det er lett å lengte hjem til et hus i denne serien.

Noen av våre favoritter

RAUMARHEIM

Raumarheim ligger trygt og stabilt inne på BoligPartners topp 5-liste over bestselgere. Antagelig er det kombinasjonen av fasaden med valmet tak og svalgang og innsidens gode planløsning som gjør Raumarheim til en favoritt.

MIDTGAARD

Midtgaard er en flott familiebolig som er lett å like på grunn av sin stilrene fasade og praktiske planløsning. Huset har valmet tak, er tilpasset skrå tomt, og er en tilgjengelig bolig med soverom i begge etasjer. 

DALSHEIM

Ettplanshusene våre er populære, og Dalsheim er intet unntak! Bygger du Dalsheim får du en kostnadseffektiv enebolig med et bruksareal på 116 kvadratmeter; en smart bolig som passer inn i de aller fleste bomiljøer.

Se flere Nostalgihus fra BoligPartner

Disse husene ble utviklet først, og på mange måter kan denne serien sies å være utgangspunktet for BoligPartners suksess. Den er fortsatt den mest solgte serien. Ordet «nostalgi» ble opprinnelig brukt om «hjemlengsel» – og tør å påstå at det er lett å lengte hjem til et hus i denne serien.

Ryddig byggeprosess med oss

Drømmer du om å bygge ny bolig eller hytte og vil vite mer om fremgangsmåten?

Vi legger vår ære i at du som kunde skal bli fornøyd og vi styrer hele prosjektet for deg. Det eneste du må gjøre er å velge hus- eller hytte-modell, farger og materialer. Og sammen med deg skisseres en planløsning ut i fra ditt behov.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med boligkonsulent
Marit Løken
Tlf 971 87 324
Send epost

Bygg Team AS  | Sentrumsvegen 24 | 3550 Gol
Tlf 32 07 44 11

Kontakt oss

"*" indicates required fields

Navn*