Fordelene med å kjøpe nytt hus eller ny leilighet

Å investere i en helt nytt hus eller ny leilighet har mange økonomiske fordeler og gir ekstra trygghet. Her er de 10 viktigste grunnene til hvorfor det kan være lønnsomt å kjøpe en ny bolig.

1. Fast kjøpspris


Når du kjøper et nytt hus eller ny leilighet fra Bygg Team, har du full kontroll over prisen for hele boligen. Det kommer ingen økonomiske overraskelser i etterkant, hvis man ikke selv ønsker å oppgradere leveransen med ekstra tilvalg.

2. Lavere strømregning


Når boligen er helt ny, er du sikret at hjemmet ditt er bygget etter dagens strenge krav til nybygg. Det betyr at kvaliteten på alt fra vinduer, byggematerialer og isolasjonen er så god at energiforbruket blir lavt. Med ny bolig får du et lunt hjem, og en lavere strømregning enn om du velger å kjøpe en eldre bolig.

3. Unngå vedlikeholdskostnader

Eldre boliger krever vedlikehold og oppussing, som kan være kostbart. Når du velger en nybygd bolig, slipper du å bekymre deg for slike kostnader i mange år fremover.

4. Unngå dyrt byggelån


Ved kjøp av en ny bolig, unngår du behovet for å ta opp dyre byggelån. 

5. Et godt innemiljø

Det skal være behagelig og godt å være i ditt eget hjem. Når du kjøper en helt ny bolig, er du sikret et godt inneklima. Her er det et moderne, balansert ventilasjonssystem som gir en frisk luft og som samtidig gjenvinner varme fra den brukte lufta. Den friske luften tilføres i stue og soverom via ventiler i himlingen. Anlegget bytter ut luften din flere ganger om dagen.

6. Smart planløsning

 

Med eldre boliger kan det være utfordrende å tilpasse planløsningen til dagens behov for arealeffektivitet. Nybygg fra Bygg Team er utformet med tanke på smarte planløsninger som optimaliserer boligens potensial.

7. Fem års reklamasjon


Når du kjøper en ny bolig, gir bustadoppføringsloven deg en trygg ramme. Bygg Team gir full reklamasjonsrett i fem år etter overtakelsen av ferdig hus.

8. Betal mindre dokumentavgift


Ved kjøp av bruktbolig må du betale 2,5 prosent i dokumentavgift av den totale kjøpesummen. Når du bygger nytt, betaler du kun samme prosentandel av tomteprisen, noe som kan resultere i betydelige besparelser.
 

9. Gode tilvalgsløsniger


Når du velger en av våre prosjektboliger, har vi allerede gjort de største og viktigste valgene for deg. Men hvis du kjøper tidlig i byggeprosessen, får du mulighet til å gjøre dine egne tilvalg og kan velge farger på vegger og dører, eller endre kjøkkenleveransen eller baderomsinteriøret hvis du ønsker dette.

10. Ettårsbefaring


Når du har bodd i din nye bolig i omtrent ett år, tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for ettårsbefaring.  Dette betyr at vi kommer til deg for en gjennomgang av boligen. Hensikten er å sikre at alt fungerer som det skal og at du er 100% fornøyd. Vi ønsker å gi deg en god oppfølging, også etter at du har flyttet inn i det nye hjemmet ditt.

 

Kontakt oss

"*" indicates required fields

Navn*

Kontaktinformasjon:

Åpningstider:

Mandag – fredag kl: 08.00 – 16.00
Lørdag – søndag : Stengt