Vøllovegen tomt 7, Geilo

Se Finn-annonse her for mer informasjon om prosjektet. 

Tomt nr 7 ligger i Vøllovegen, ca 3 km fra Geilo sentrum, 2 km fra NTG og Geilo Barne og Ungdomskole. Tomten har gode solforhold og ligger usjenert til. Det går en flott steinbelagt bekk gjennom boligfeltet. Bilder av området kommer.
Geilo er kjent for sine mange aktivitetsmuligheter både vinter og sommer. Spesielt kan det nevnes utallige alpinbakker, milevis med flotte preparerte skiløyper innover fjellet, lysløyper, isfiske, isklatring, merkede turstier, Geilo sommerpark, sykkelaktiviteter, riding, rafting, golf, tennis, bowling, kano og båtutleie, badeplasser, sportsfiske, gokartutleie, brevandring m.m.

Alvheim er en kompakt enebolig over to fulle etasjer, som kombinerer husdrøm med fornuft. I 1. etasje er det en romslig entré, et bad/vaskerom og en åpen stue-kjøkken-løsning i vinkel med plass til stort spisebord og flere sittegrupper. Huset har bad i begge etasjer, en stor bod, en sportsbod og flere gode uteplasser. De tre soverommene i andre etasje er romslige med god plass til seng, pult og garderobeskap. Det er mulighet for 4 soverom.

Boligen er kun et forslag, og kjøper står fritt til å velge andre boliger fra BoligPartner innenfor gjeldende reguleringsbestemmelser.