Vi bygger drømmen din

Går du med en bolig- eller hyttedrøm?

Som BoligPartner forhandler kan vi tilby deg en rekke boliger og hytter å velge mellom i våre kataloger. Sjansene er store for at du finner akkurat den boligen eller hytta du drømmer om.

BoligPartner har fire husserier – Nostalgi, Herskapelig, Moderne og Quadra. Felles for alle de 50 husmodellene er at de er et resultat av lang bransjeerfaring og utvikling, samt bygd på kvalitet, design og dyktighet. Her går trivsel, bomiljø samt tradisjonell og innovativ formgiving hånd i hånd – som gjør det lett å føle seg hjemme!

I tillegg har BoligPartner utviklet en serie med fjellhytter og en serie med sjøhytter.

Alle hus- og hyttemodellene kan selvsagt tilpasses etter dine ønsker og behov, samt tomtens egenskaper. Vil du ha et ekstra soverom eller et større kjøkken, tegner vi det om uten ekstra kostnader.

Fornøyde kunder er de beste selgerne – BoligPartner legger stor vekt på kvalitet, ikke bare i selve huset, men også i kundebehandlingen. Når kunden ikke har noen bemerkninger verken på huset eller servicen, defineres det som høy kvalitet!

Vi har bygd over 135 BoligPartner-boliger fordelt på alle kommunene i Hallingdal, oppført mange andre arkitekttegnede boliger og hytter samt gjennomført mange påbyggings- og renoveringsoppdrag. Dette har gjort oss til den markedsledende eneboligleverandøren i Hallingdal

Vi kan gi deg kvalitetshus eller kvalitetshytte igjennom en problemfri byggeprosess.

Kontakt oss for en hyggelig prat.

Våre flotte hus- og hyttekatalog kan du bestille på Boligpartner.no