Velkommen til solrike Golbergsgutu boligområde

Bygg Team AS

Vi i Bygg Team er stolt av å vise deg «Et godt hjem» i solrike Golbergsgutu. Her kan du realisere boligdrømmen i ny og moderne leilighet eller skreddersydd enebolig. 

Kjenn gleden av å eie egen bolig som ligger landlig og solrikt til med flott utsikt mot Gol sentrum. Her tilbyr vi et bredt spekter av leiligheter, tomannsboliger og eneboliger i forskjellige størrelser og prisklasser. Byggingen av de aller første boligene her er allerede godt i gang.

På eneboligtomtene har du muligheten til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Reguleringsplanen gir stort spillerom. Så hvis du ønsker deg et spennende funkishus med takterrasse og flatt tak, gir vi deg nå muligheten til å bygge dette drømmehuset her sammen med oss.

Bor du i Golbergsgutu kan du glede deg til aktive dager på nabolagets eget fritidsområde. Her blir det lekeplass og akebakke samt en koselig grillhytte hvor dere får god plass til både store og små. Vi ønsker å skape et trygt og godt bomiljø, hvor det er rom for alle generasjoner.

Boligfeltet ligger øverst i Tuppeskogen ca 1,5 km fra Gol sentrum og 1,5 km fra barne og ungdomskolen. Det er kort vei til Skagahøgdi Skisenter med flotte alpinløyper på vinterstid. Eller ta heisen opp på Skaraåsen og gå milevis med oppkjørte løyper og nyte utsikt til Reinsskarvet og Hallingskarvet. På sommeren er fint turområde både på sykkel og til fots.

Se oversikt på ledige tomter her: https://boligpartner.no/boligfelt/golbergsgutu

Vil du vite mer om Golberggutu boligfelt, informasjon om huspriser og visning?
Ta kontakt med vår boligkonsulent
Marit Løken
Tlf: 97 18 73 24
marit@byggteam-gol.no