TURUFJELL – Unike hyttemuligheter 90 min. fra Oslo

Bygg Team tilbyr et kortreist hytteliv på Turufjell! Her venter gode naturopplevelser og eventyr rundt hytteveggen året rundt. Snørike vintre, stillhet, gode solforhold og frie vakre vidder – her pulserer det optimale hyttelivet i den takten du vil.

Ta kontakt med oss idag for mer informasjon om Turufjell-prosjektet! Vi kan oppføre ønsket hytte fra BoligPartner på alle tomtene på Turufjell, og vi har også tilgang på tomter med off. vann/avløp og fiber fra kr 500.000,-
Les mer på BoligPartner sine sider her: https://boligpartner.no/hyttefelt/turufjell-hyttefelt

OM TURUFJELL
Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum. Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

Det etableres veier med god bredde opp til Turufjell – området ligger sydvest vendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er i planarbeidet lagt vekt på å oppnå en fin avstand til omliggende naboer. Man har fra første stund planlagt at dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint inn i og etter landskapet. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, tur-mål og som horisont.
Turufjell byr på helårlige turmuligheter like utenfor hytteveggen. Langrenns-nettet i området kobler seg på den eksisterende Eventyrløypa i Hallingdal og man har tilgang til et utstrakt velpreparert løypenett milevis innover fjellheimen.
Det er planlagt alpinbakker på Turufjell, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. Utvikling av den første nedfarten påbegynnes iflg. utbygger vinteren 2018/2019.
Det satses også på sommeraktiviteter. Det blir tilrettelagt for gode turmuligheter, sykling, fiske m.m. Langrennsløypene i området vil bli lagt opp slik at de kan brukes som sykkelsti om sommeren. Turufjell blir et godt utgangspunkt for ulike aktiviteter og opplevelser gjennom hele året.

Turufjell ligger bare 90 minutter fra Oslo. Utvikling av området skjer i et samarbeid mellom grunneiere og eiendoms-investorene Olav Thon og Ivar Tollefsen. Det er også tilrettelagt for moderne arkitektur i områdeplanen hvor det blant annet er tillatt å bygge hytter med flatt- og pulttak.
Tomtene er av høy standard med tilkobling til kommunalt vann og avløp, strøm og fiber.


VELG EN HYTTE FRA BOLIGPARTNER, FERDIG OPPFØRT. START PLANLEGGINGEN NÅ
Som lokal forhandler og representant for BoligPartner i hele Hallingdal vil ByggTeam være delaktige med salg og oppføringen av BoligPartner hytter på Turufjell. Vi bygger på tomt du selv har kjøpt eller vi kan bestå med tomtekjøpet. Vi kan tilby et vidt spekter av ulike hyttemodeller som passer de fleste behov og ønsker. Hyttene har ulike uttrykk og man kan velge i størrelser fra BRA 46 – 149 m2.

Se våre alle hytter på nett: https://boligpartner.no/hytte  eller ta kontakt for å få tilsendt vår hyttekatalog. Om du ønsker å gjøre noen tilpasninger (f. eks. planløsning/størrelse) på en standard hyttemodell, så ordner vi det. Velger du oss som hytteleverandør vil vi ta oss av hele byggeprosessen og vi bistår med å plassere hytten optimalt på tomten du velger.
Vi benytter hovedsak lokale håndverkere og vår lokale prosjektleder vil følge opp og koordinere alle fag i hytteprosjektet fra start til overlevering.

BYGG TEAM LEVERER ALLTID KVALITETSHYTTER TIL AVTALT PRIS – TIL AVTALT TID
Vi er din lokale BoligPartner forhandler for hele Hallingdal.
Ta kontakt for en hyggelig hytteprat:
Torleiv E. Nestegard – mob.: 480 88 200, epost: torleiv@byggteam-gol.no
Per-Egil Rese – mob.: 977 01 002, epost: post@byggteam-gol.no

PRAKTISK SPORTSHYTTE MED STOR HEMS FOR SALG!
STORÅSEN er et godt hyttevalg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytten er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 m2. Her er det plass til å samle mange rundt langbordet.
Hytten er på 76 m2 og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytten en flott hems på ca 45 m2 med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. Totalt har hytten 8 sengeplasser. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.
Se annonse her og bestill prospekt 


ET ENKLERE HYTTELIV PÅ TURUFJELL

Utviklere på Turufjell vil at hyttelivet skal handle om to ting: Maksimalt med kos og hygge, minimalt med stress og mas. Turufjell vil representere verdiene mange setter pris på ved hyttelivet – det vil bli lettvint å komme dit akkurat når du vil, og omgivelser og servicetilbud gjør det behagelig å være der. Som det første hytteområdet i sitt slag vil Turufjell få sin egen mobile plattform. De jobber med at du f. eks. skal få informasjon som temperatur, værmelding, langtidsvarsel, snø- og veiforhold. Men du får også mulighet til å gjøre hyttelivet enklere. De ser for seg at du skal kunne bestille snømåking, vask, skipass, at du kan fjernstyre varmen og bestille matvarer. I samme løsning skal det også tilrettelegges for at du enkelt kan leie ut hytten. Turufjell har et eget drift selskap, som bla. står for brøyting, ved og vaktmestertjenester. Se www.turufjell.no eller www.facebook.no/turufjell for flere opplysninger og for løpende orientering om prosjektet.