Turufjell, Flå – STORÅSEN

Tomt og komplett prosjektert sportshytte m/stor hems ved baseområdet.

Se Finn-annonse her for mer informasjon.

Frittliggende hytte som leveres komplett ferdig oppført. Prisen inkluderer selveiertomt, grave- og grunnarbeider, samt plate på mark m/radonsperre. Renovasjon, byggestrøm og snørydding i byggeperioden er inkludert. Vi dekker også en byggevask før overtagelse.

STORÅSEN er et godt hyttevalg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytten er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 m2. Her er det plass til å samle mange rundt langbordet.
Hytten er på 76 m2 og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytten en flott hems på ca 45 m2 med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. Totalt har hytten 8 sengeplasser. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Hytte med stor hems som inneholder:
Stue/kjøkken på 40,2 m2 med store vindusflater og utgang til terrasse
2 soverom med plass til dobbeltseng
Vindfang med garderobeplass
Bad med plass til vaskemaskin
2 boder, ene med inngang utenfra
Hems på ca 45 m2 gulvareal (takhøyde 1,89 m), som har 2 hemsrom som kan benyttes til soveplasser og 1 hemsrom som oppholdsareal

Visningshytte på Gol
Se hytten Storåsen ferdig oppført på Golsfjellet Vest (ca 15-20 min. fra Gol sentrum). Vi kan avtale visning, slik at du opplever hytten, får romfølelsen, ser lysforhold inne og kvaliteten på vårt gode håndverk.