Turufjell, Flå – V2

V2 er en utvidet modell sammenliknet med V1 (se annen annonse vi har for Turufjell). Det gir et større areal og flere rom som åpner for mange spennende muligheter.

I konsept V går vi tilbake til våre solide byggeskikker, og velger den miljøvennlige malmfurua til kledning på våre hytter. Her sørger naturen sin egen impregnering for at du slipper kunstig overflatebehandling.
Malmfurua har en høy andel av den fete kjerneveden som gir naturens egen impregnering mot vann/sopp. Du får dermed en tilnærmet vedlikeholdsfri og solid kledning.
Tretaket som er royal-behandlet, er også vedlikeholdsvennlig.

Trematerialet har ulike fargenyanser i seg og på de mest værutsatte delene av hytta blir fasaden ulik enn på mer beskyttede områder. Over tid skaper naturkreftene denne sølvgrå fargen som spiller så fint i harmoni med omgivelsene rundt hytten.

Legg merke til arkitektenes designelement på langveggene. Se tegninger i bildene og bestill gjerne vår katalog.

For mer informasjon, se Finn-annonse her

Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom – fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det.
Takhøyden på over fire meter og mange, store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i hyttas største oppholdsrom.

Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et gulvareal på 40 m2 som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom. lagring eller kanskje soveplasser.

Arealer (m2):
Bruksareal hytte: 62
Tilleggsareal utvendig: 12
Totalt bruksareal: 74
Bebygd areal (BYA): 87

KUNDETILPASSET V-HYTTE VARIANTER:
V-konseptet muliggjør at vi kan tilby hytten med ulike vinkler og Y-løsning (med 3 gavlvegger!). Se ideskisser i bilder og spør oss gjerne om muligheter.

Se på nett og bestill V-katalogen: https://boligpartner.no/Hytte/nyheter-hytte

ALTERNATIVE HYTTER:
Ønsker du evt. en annen BoligPartner hytte eller har behov for justeringer?
Det er fullt mulig å velge en annen hyttemodell fra vårt brede hytte-sortiment. På denne tomten eller andre tomter.
Vi kan tilpasse alle hytter etter ønsker og behov mht planløsning og hyttestørrelse.