Turufjell, Flå – V1

V1 gir et lite fotavtrykk på tomten, og åpner opp for en kreativ og kanskje minimalistisk innredning for maksimal komfort. Hvordan hytta skal brukes, ønsker vi at skal være opp til deg. Våre arkitekter har skapt løsninger som er dimensjonert til å romme mye.
Inngangspartiet til V1 er romslig med en god garderobeplass. Takhøyden på over fire meter og mange, store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i hyttas største oppholdsrom. Du finner et stort og godt bad samt et større soverom som kan innredes på forskjellige måter. Via trapp kommer du opp til hyttens hems med et areal på 30 m2 som gir deg en ekstra fleksibilitet, enten dette er soveplass til gjester eller generell lagringsplass.

For mer informasjon om dette prosjektet, se Finn-annonse her.

I konsept V går vi tilbake til våre solide byggeskikker, og velger den miljøvennlige malmfurua til kledning på våre hytter. Her sørger naturen sin egen impregnering for at du slipper kunstig overflatebehandling.
Malmfurua har en høy andel av den fete kjerneveden som gir naturens egen impregnering mot vann/sopp. Du får dermed en tilnærmet vedlikeholdsfri og solid kledning.
Tretaket som er royal-behandlet, er også vedlikeholdsvennlig.

TURUFJELL, bare 90 min. fra Oslo
Området dekker ca 13 700 mål og planen åpner også for etablering av et baseområde med bla. butikker, leiligheter og et alpinanlegg. Turufjell området ligger mellom 650 moh og 1000 moh. Alt areal som ligger over 1 000 m.o.h er friområder. Dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint i og etter landskapet; ikke et byggefelt på fjellet. Les mer om Turufjell-området her.