Turufjell, Flå – SLETTHØ

Se Finn-annonse her for mer informasjon om prosjektet. 

Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum. Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

Det etableres veier med god bredde opp til Turufjell – området ligger sydvest vendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er i planarbeidet lagt vekt på å oppnå en fin avstand til omliggende naboer. Man har fra første stund planlagt at dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint inn i og etter landskapet. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, tur-mål og som horisont.
Turufjell byr på helårlige turmuligheter like utenfor hytteveggen. Langrenns-nettet i området kobler seg på den eksisterende Eventyrløypa i Hallingdal og man har tilgang til et utstrakt velpreparert løypenett milevis innover fjellheimen.

Med hele 4 soverom og en meget romslig oppstuggu, er Sletthø mange familiers drømmehytte.
Tenk deg følelsen av å sitte der oppe i den lune stuen mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten. De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen rett inn i hytten.

Med et bruksareal på 125 m2 er du sikret stor fleksibilitet og rom til å virkelig nyte herlige fridager på hytten. Det åpne kjøkken- og stueområdet er på hele 45 m2. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner mens et varmt lys sprer seg mykt inn i rommet fra den stemningsfulle peisovnen i hjørnet.

En terrassedør på stua tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær. Sletthø har også en praktisk sportsbod og en romslig inngangshall. Ønsker du ekstra lagringsplass, kan du fint ta i bruk plassen under trappen.