Turufjell, Flå – MIDTHØ

Se Finn-annonse her for mer informasjon om prosjektet.

Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum. Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

Det etableres veier med god bredde opp til Turufjell – området ligger sydvestvendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er i planarbeidet lagt vekt på å oppnå en fin avstand til omliggende naboer. Man har fra første stund planlagt at dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint inn i og etter landskapet. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, turmål og som horisont.
Turufjell byr på helårlige turmuligheter like utenfor hytteveggen. Langrennsnettet i området kobler seg på den eksisterende Eventyrløypa i Hallingdal og man har tilgang til et utstrakt velpreparert løypenett milevis innover fjellheimen.

Midthø har et bruksareal på 78 m2 og med tillegg av hemsen får man et gulvareal på 89 m2. Hytten passer godt inn på de fleste tomter og den rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med mulighet for ekstra sengeplasser, slik at du enkelt kan invitere med deg familie/venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet. Dette er den sosiale sonen i denne tradisjonelle hytten, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også direkte utgang til en overbygget uteplass.
Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.