Nyoppført hytte på Turufjell til salgs

Nå kan du realisere hyttedrømmen på helårsdestinasjonen Turufjell med kort kjøreavstand fra Oslo-regionen. Nyoppført hytte med mulighet for rask overtagelse i vakre Flå i Hallingdal.

 Se FINN-annonse her 

På Turufjell selger vi hytta SLETTHØ med 4 soverom, bad + separat wc og en meget romslig oppstuggu, som er mange familiers drømmehytte. Tenk deg følelsen av å sitte der oppe i den lune stuen mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten. De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen inn i hytten. Med stuen oppe får man to oppholds-soner i hytta.

Med et bruksareal på 125 m2 er du sikret stor fleksibilitet og rom til å nyte herlige fridager på hytten gjennom hele året. Det åpne og sosiale kjøkken- og stueområdet er på hele 45 m2. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner mens et varmt lys sprer seg i rommet fra den stemningsfulle peisovnen i hjørnet.

En terrassedør i stuen tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Sletthø har også en praktisk sportsbod og en praktisk inngangshall. Ønsker du ekstra lagringsplass, kan du fint ta i bruk plassen under trappen.
Skulle du ha ønske om en frittstående bod/garasje med bod i stil som hytta, så er det noe vi kan oppføre etter nærmere avtale.

Vil du lese mer om hytta Sletthø, klikk deg inn her. 

TURUFJELL
Her på Turufjell byr naturen på opplevelser hele året gjennom.
– Skitrekk i familiebakken åpner vinter 2019/2020.
– Merket tursti til Kristnatten 1076 m.o.h
– Merket tursti til fiskevann.
– Løypenett med langrenn i hytteområdet, som vil stedvis tilrettelegges for sykling om  sommeren, og hvor det settes opp gapahuk med bålpanne.
– Noe av løypenettet blir tilgjengelig for rullestol og barnevogn.
– Et område under stadig utvikling

Turufjell er et vakkert, allsidig og familievennlig natur-eldorado for deg som vil ha helårshytte på fjellet.