Svøo boligtun, Hemsedal – 2.BYGGETRINN

1. byggetrinn UTSOLGT- ta kontakt for info og visning av BYGGETRINN 2

Svøo Boligtun er et et nytt og spennende boligprosjekt på Svøo i Hemsedal med sentral beliggenhet og flott utsikt. Prosjektet vil totalt bestå av 14 nye boliger, fordelt på 3 stk firemannsboliger og 1 stk tomannsbolig. Svøo Boligtun ligger 5 km sør for Hemsedal sentrum, i et veletablert og rolig boligfelt med fantastisk utsikt mot Hydnefossen, Veslehorn, Storehorn og Totten. Det er ca 2 km til matbutikk, barnehage og skole på Ulsåk.

Prosjektet vil totalt bestå av 14 nye boliger, fordelt på 3 stk firemannsboliger og 1 stk tomannsbolig. 1. byggetrinn ble raskt utsolgt, og vi starter derfor byggetrinn 2 med ny firemannsbolig i løpet av høsten 2019. 1 leilighet er allerede solgt.

Det vil være mulighet for å se leilighetene fra byggetrinn 1. Da kan du se få se og oppleve hvordan din leilighet blir! Ta gjerne kontakt for visning.

Byggetrinn 2 består av 4 leiligheter med 2 forskjellige størrelser og planløsninger. Felles for leilighetene er praktiske og arealeffektive planløsninger, store vinduer, peisovn og egen balkong/terrasse. Leilighetene leveres med moderne overflater, et stilrent kjøkken og bad. Det er en stor sportsbod praktisk plassert rett utenfor inngangsdøren. Hver leilighet vil også få sin egen «signaturfarge» på ytterdør.

Leilighetene har praktiske og arealeffektive planløsninger, med store vinduer og egen balkong/terrasse. Leilighetene leveres med lyse og moderne overflater, et stilrent kjøkken og bad. Det er en stor sportsbod praktisk plassert rett utenfor inngangsdøren. Hver leilighet vil også få sin egen «signaturfarge» på ytterdør.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og prospekt.
Se Finn-annonse her for mer informasjon om prosjektet.

Velkommen til Svøo Boligtun!