Sveinsrud boligfelt, tomannsbolig

Sveinsrud Boligfelt på Geilo
Sveinsrud Boligfelt på Geilo

Vi er nå i gang med prosjektering og salg av tomannsbolig på Geilo. Breim er en stor tomannsbolig over to plan med høy standard. Boligen har en funksjonell planløsning som sikrer deg hele fire soverom og biloppstillingsplass i direkte nærhet til inngangsdøren.

Tomannsboligen Breim tilby arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan (kan gjøres om til bad) og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til stor overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass.

Her har du alt du trenger for å leve godt i mange år! Både som enslig, par, familie eller dere vil ha noe litt mindre enn enebolig.

Boligen bygges iht. ny teknisk forskrift (TEK17) hvor det stilles strengere krav til isolasjon, tetthet, ventilasjon, radonsikring, tilgjengelighet, rør- og elektrisk opplegg m.m.

Det er lagt spesielt vekt på kjøkken, elektroleveranse og rørleveranse. Dette betyr at boligen leveres med meget høy standard i forhold til led downlights i oppholdsrom og gangareal. Videre leveres badene som eksklusive baderomsplater fra FIBO og baderomsinnredning fra VVS Bademiljø. Kjøkkenet leveres fra Aubo og her er det flere valgmuligheter innenfor standard. Det er selvsagt mulighet for ytterligere heving av standard mot tillegg.

Materialer leveres av BoligPartner og har en høy standard og god kvalitet. Boligen leveres med valgfrie mdf veggplater og takplater. Valgfritt laminat eller parkettgulv innenfor vårt standardsortiment. Videre leveres det fliser på gulv i bad, bod og entre.

Vi bruker kun lokale underleverandører, som sikrer god kvalitet på både produkter og håndverk.

Hørtes dette interessant ut? Ta kontakt med Marit på 971 87 324 idag for en uforpliktende boligprat!

Se Finn-annonse for mer informasjon