Sveinsrud boligfelt, arkitekttegnet enebolig

Se Finn-annonse her for mer informasjon

Vi er nå i gang med prosjektering av denne boligen på tomt 18 i Sveinsrud Boligfelt på Geilo. Det enkle og moderne, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet.

Boligen inneholder 3 gode og romslige soverom, hvor det er plass til både foreldre, barn og gjester. Videre er det er praktisk vaskerom i tilknytning entre og inngang. Her er det gode plass til tørking av våte klær, skisko og oppbevaring. Badet er stort og kan leveres med dobbel vask og badekar dersom ønskelig. I tillegg er det teknisk rom/bod, som også er gir god ekstra lagringsplass. Stua og kjøkken er på 45 kvadratmeter og har plass til både sofagruppe og stor spisestue. Terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.

Denne boligen er spesialtilpasset fjellet med hensyn til farger og utforming. Boligen leveres med matchende og valgfri NCS-farge på vinduer, ytterdører og innerdører.

Prisen er kun retningsgivende for totalkostnaden på prosjektet. Det er budsjettert inn i summen selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rør og elektroleveranse, kjøkken, baderomsinnredning, samt overflater og utstyr iht leveransebeskrivelse for BoligPartner og Bygg Team. Ta kontakt med boligkonsulent for spesifisert budsjett og mer informasjon om prosjektet.

Boligen er kun et forslag for tomten, og du står valgfritt til å velge andre boliger fra Boligpartner og Bygg Team.

Hørtes dette interessant ut? Ta kontakt med Marit på 971 87 324 idag for en uforpliktende boligprat!