Tomter til salgs

1920x840-Golbergsgutu-toppbilde-alternativ

GOLBERGSGUTU BOLIGOMRÅDE, GOL

Golbergsgutu Boligområde er et nytt boligfelt sentralt på Gol, som er regulert for 12 eneboligtomter og 6 flermannsboligtomter. Boligområdet har en spennende reguleringsplan, som gir stort spillerom ved valg av bolig. Her har du mulighet til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Les mer her.

turufjell

TURUFJELL, FLÅ

Fint beliggende hyttetomter ved baseområdet på Turufjell. Med prosjekterte sportshytter for ulike behov. 5 hyttetomter med gode solforhold, utsikt og helårlige turmuligheter. Kort kjøreavstand til Flå sentrum. Les mer her.

skagahøgdo

SKAGAHØGDI, GOL

Skagahøgdi er et spennende område på toppen av Gol Skipark, ca. 900 m.o.h., kun 15 min fra Gol sentrum. Fra området har man tilgang til både alpint og langrennsløper innover fjellheimen. Gode helårlige turmuligheter. Les mer her.

180_1275043013

HØGEVARDE, FLÅ

For kunde har vi en flott høyfjellstomt for salg beliggende ca 895 m.o.h. i fine åpene omgivelser. Tomten ligger i et av Høgevardes mest populære områder, i HV3. Mange helårlige turmuligheter i og rundt området. Les mer her.

leveldåsen

LEVELDÅSEN, ÅL

Leveldåsen er et spennende hytteområde beliggende ca. 990 m.o.h. inntil høyfjellet. Fra området med gode solforhold og utsikt har man tilgang til et flott helårlig turterreng, i lunere skogsterreng og på høyfjellet. Les mer her.

bjødnalie

BJØDNALIE, GOLSFJELLET

Hyttetomtene er beliggende oppe i Bjødnalie hyttefelt på Golsfjellet rundt 950 moh. (i nærheten av Storefjell og Kamben hotell). Det er et fullstadard hyttefelt med helårsvei.  Fra tomtene med gode solforhold har man en flott panoramautsikt utover fjellheimen og områdene. Les mer her

Torpoåsen

TORPOÅSEN

Tomten T43 er beliggende på en kolle med gode solforhold og en flott panoramautsikt mot landemerkene Hallingskarvet og Reineskarvet. Helårlige turmuligheter fra tomten. Les mer her

Myrland

MYRLAND, HOVET

Eiendommen er beliggende i fine omgivelser ca 935 moh. med flott helårlig turterreng lett tilgjengelig. Med utsikt til bla. landemerket Hallingskarvet, fjellområdene rundt og med gode solforhold gjennom dagen får man en attraktiv beliggenhet på Myrland. Les mer her