Tomter til salgs

Golbergsgutu Boligområde på Gol

GOLBERGSGUTU BOLIGOMRÅDE, GOL

Golbergsgutu Boligområde er et nytt boligfelt sentralt på Gol, som er regulert for 12 eneboligtomter og 6 flermannsboligtomter. Boligområdet har en spennende reguleringsplan, som gir stort spillerom ved valg av bolig. Her har du mulighet til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Les mer her.

turufjell

TURUFJELL, FLÅ

Fint beliggende hyttetomter ved baseområdet på Turufjell. Med prosjekterte sportshytter for ulike behov. 5 hyttetomter med gode solforhold, utsikt og helårlige turmuligheter. Kort kjøreavstand til Flå sentrum.
Les mer her.

skagahøgdo

SKAGAHØGDI, GOL

Skagahøgdi er et spennende område på toppen av Gol Skipark, ca. 900 m.o.h., kun 15 min fra Gol sentrum. Fra området har man tilgang til både alpint og langrennsløper innover fjellheimen. Gode helårlige turmuligheter. Les mer her.

bjødnalie

BJØDNALIE, GOLSFJELLET

Hyttetomtene er beliggende oppe i Bjødnalie hyttefelt på Golsfjellet rundt 950 moh. (i nærheten av Storefjell og Kamben hotell). Det er et fullstadard hyttefelt med helårsvei.  Fra tomtene med gode solforhold har man en flott panoramautsikt utover fjellheimen og områdene. Les mer her