Moderne leiligheter med høy standard, spennende utforming, tilpasset et aktivt liv på fjellet

Pris fra kr 2 890 000,- til kr 3 160 000,-
Omkostninger kr 8 750,-

 
Sov Etg P-rom BRA Totalpris
3 1. 72 m² 76 m² 3 168 750,-
3 1. 72 m² 76 m² 3 168 750,-
2 68 m² 74 m² 2 898 750,-
2 68 m² 74 m² 2 898 750,-

Kort om eiendommen

Våre leiligheter sikrer deg en sentral beliggenhet i forhold til attraktive fasiliteter og tilbud i nærheten. Nærhet til langrennsløper, alpinbakker eller det turterrenget du liker, så kan du nyte hverdagen i et moderne og nytt hjem.

Vi har lagt stor vekt på moderne arkitektur og spennende design. Her har du god uteplass med takoverbygg og sportsbod i tilknytning til inngangen. Du kan velge mellom leilighet i 1.etg med to soverom og terrasse-platting, eller leilighet i 2.etg med 3 soverom og stor balkong. Alle leilighetene leveres med beiset slettpanel på vegger og tak i moderne design og farge, tilpasset fjellet. Badet er delikat og lunt, med høy standard på baderomsmøbler. Det er svarte detaljer på vinduer, innerdører og ytterdør. Kjøkkenet blir levert fra Aubo, som er kjent for høy kvalitet med dansk design. Det er mulighet for tilvalg og oppgraderinger.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Vi legger stor vekt på kvalitet og godt håndverk. Boligen blir oppført av våre egne tømrere, som er lokale håndverkere med stolthet for arbeidet og håndverket sitt. Vi bruker også kun lokale underentreprenører. Dette sikrer god kvalitet i alle ledd. Godt håndtverk – Din trygghet.

Beliggenhet

Tomtefeltet er beliggende i et etablert boligområde ca 2 km vest for Geilo sentrum, med flott utsikt mot Vestlia. Det er gangvei til skole, barnehage, idrettsanlegg og sentrum. Og det er meget kort vei til Ustedalsfjorden som har en hyggelig og familievennlig tur- og sykkelsti om sommeren og preparert skiløype om vinteren, her finner du også Geilos badestrand og aktivitetsmulighetene er mange.

Kjøpsbetingelser

Betalingsplan prosjektsalg:

1) 10% av kontraktsvederlaget ved kontraktsinngåelse
2) 23% av kontraktsvederlaget når byggearbeidene igangsettes
3) 33% av kontraktsvederlaget ved «tett bygg»
4) Resterende 34 % av kontraktsvederlaget ved overtagelsen

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser.

Diverse

Kjøper må påregne årlig kostnad til blant annet kommunale avgifter, forsikring, strøm, andel grusing og brøyting i feltet og på egen tomt, velavgift m.m.

Omkostninger av tomteverdi:
1. Dok.avgift til staten: 2,5% av tomteverdien
2. Tinglysingsgebyr skjøte kr. 585,-
3. Evt. tinglysingsgebyr for pantedok. kr. 585,-
4. Grunnboksutskrift kr. 230,-

Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer.

Beskaffenhet

Eiet tomt

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3044
Gårdsnr: 68
Bruksnr: 160

Vil du vite mer om Sveinsrud boligfelt på Geilo?
Ta kontakt med vår
 boligkonsulent
Marit Løken
Tlf: 97 18 73 24
marit@byggteam-gol.no

Se FINN-annonse HER

Sveinsrud boligfelt Geilo