Quadra

Husene preges av glass, store flater og rene linjer

Store vinduer med massivt lysinnslipp, glassrekkverk, åpne romløsninger og god takhøyde skaper en helt spesiell romfølelse som nesten bare må oppleves. 

Funkishus i Quadra-serien tar utgangspunkt i kvadratet og fem av husmodellene består av et stort midtskip med én mindre fløy på hver side. Serien tilbyr funkis i alle størrelser, der noen har takterrasse og utleiemulighet.

Noen av våre favoritter

TRIESTE

Funkishuset Trieste kan gjerne kalles lillebroren til Lucca, og er et familievennlig Quadra-hus med 244 kvadratmeter i bruksareal og fem soverom som standard.

I likhet med de fleste funkishusene i Quadra, er Trieste bygget som et midtskip med to sidefløyer. Boligen er tilpasset en flat tomt og inneholder alt du trenger i 1. etasje. Ved siden av et lyst kjøkken- og stueområde, er det her kontor med bod, et bad, et soverom samt egen garderobe ved entréen.

I etasjen over er voksensonen med soverom, walk-in closet og bad å finne i den ene sidefløyen. I den andre delen ligger to ekstra soverom med bad i mellom. Midtfløyen inneholder en stor og romslig stue som ungdommen i huset kommer til å elske.

Funkishuset Trieste har overbygde uteplasser i begge etasjer.

Les mer om Trieste her

TRIENT

Funkishus på skrå tomt! Trient har hentet det beste fra sine søsken i Quadra-serien, men er utviklet spesielt for å passe inn i skrånende terreng. Boligen har et bruksareal på 218 kvadratmeter fordelt på to plan. Trient er med andre ord et moderne funkishus i familievennlig størrelse som innfrir de fleste drømmer og behov.

Funkishuset har totalt fire soverom, tre bad og fire boder – hvorav den største er på hele 15 kvadratmeter. Den kan innredes etter eget ønske som for eksempel trimrom. Det ene soverommet kan gjerne brukes som for eksempel et kontor. Du bestemmer.

Trient er et symmetrisk funkishus tilpasset skrå tomter. I 1. etasje er det store allrommet formet som et midtskip bestående av kjøkken, stue med ildsted, spiseplass og utgang til en stor, delvis overbygget uteplass. Hovedsoverommet har tilhørende bad og walk-in closet.

Les mer om Trient her

Alltid en ryddig prosess med Bygg Team

ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang