Moderne-serien

Glass, lys, og asymmetriske fasader kjennetegner de moderne hus-modellene

Moderne hus-serien består av 25 spennende hus i ulike størrelser med smarte planløsninger og alt fra én til tre etasjer. De kan tilpasses slik at de oppfyller alle dine krav til det optimale drømmehuset.

Noen av våre favoritter

ADRIA – en bolig som oser av lekker og moderne eleganse 

Adria har store vindusflater som trekker naturen inn i hjemmet. Legg merke til de smarte løsningene og de praktiske sonene. Boligen har fire soverom hvor hovedsoverommet har utgang til balkong, bad og fin garderobeplass i andre etasje. I første etasje er det tre soverom, en lys og luftig tv-stue med skyvedør ut til hagen utenfor, samt et stort bad/vaskerom. Legg også merke til det ekstra kontorrommet – perfekt for deg som ønsker å jobbe hjemmefra iblant.

Adria har en slank bygningskropp som gjør at boligen passer perfekt inn på smale tomter. Huset har flere uteplasser, som gjør at du enkelt kan flytte livet utendørs akkurat når du selv ønsker.

AREZZO

Et moderne bolig med alt på ett plan og tre gode soverom. Her ønskes du velkommen inn i en romslig entré hvor det er god plass til garderobeskap. Fra gangen er det også direkte inngang til husets vaskerom, noe som er svært praktisk i hverdagen. Videre ledes du inn til husets herlige sosiale sone med et åpent kjøkken- og stueområde på nesten 45 kvadratmeter.
Her inne er det ekstra lyst og luftig med store vinduer som strekker seg helt fra gulv til tak. Utenfor venter en flott overbygd uteplass. Huset har også et moderne bad med plass til både badekar, dobbeltservant og dusj. Arezzo er en moderne utgave av vår husmodell Dalsheim fra Nostalgi-serien.

Les mer om Arezzo her

ARAGONA

Aragona er et familievennlig og moderne hus

Aragona er en familievennlig og innholdsrik enebolig med et bruksareal på 173 kvadratmeter fordelt på to plan.

Boligen er tilpasset skrå tomter. Huset er gavlvendt og tilgjengelig, slik at du får både soverom, stue, kjøkken, bad og bod i 1. etasjen. Totalt har denne moderne boligen to stuer, fire soverom og to bad. I 1. etasjen finner du den smarte voksensonen med soverom, walk-in closet samt bad.

Aragona har gode og overbygde uteplasser på begge plan. Med integrert sportsbod er det totale oppbevaringsarealet ivaretatt.

Les mer om Aragona her.

VINCI

Vinci – populært familiehus med moderne formspråk

Vi er stolte av å presentere Vinci i vår moderne-serie. Dette er en klassisk bolig med et moderne formspråk.

Her ønskes du velkommen inn i en omfangsrik hall med direkte inngang til dusj/wc samt vaskerom. Videre ledes du inn i kjøkkenet, som er lyst og innbydende. Fra stua er det utgang til en skjermet uteplass.

I husets loftsplan finner du voksensonen med soverom, walk-in closet og bad. Videre er det ytterligere tre soverom, et ekstra bad samt tv-stue. En større åpning fra tv-stuen og ned til etasjen under forsterker den flotte romfølelsen.

Les mer om Vinci her.

BERGA

Berga – det perfekte huset for deg som har en smal tomt. Husmodellen kan enkelt tilpasses både skrå og flate tomter.

Illustrasjonen viser huset på flat tomt, mens plantegningene viser løsningen slik den blir om tomten er skrå. Med sin slanke og smidige bygningskropp har Berga et moderne og stilrent uttrykk.

Huset inneholder til sammen tre soverom. Et av soverommene har direkte inngang til bad samt walk-in closet. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1. etasje. Herfra er det utgang til en lun og overbygd veranda. Berga har også integrert garasje med direkte adkomst til huset.

Les mer om Berga her.

PRATO

Vi ba nordmenn beskrive drømmehuset. Tusen takk for oppskriften. Nå har våre arkitekter svart på ønskene og tegnet husdrømmen – det moderne folkehuset Prato.

Prato er en komplett bolig som kan plasseres på små tomter. Huset har unik arkitektur og smarte løsninger. Derfor er også den viktige bodplassen ivaretatt, slik kundene våre ønsker, med gode lagringsmuligheter i begge etasjene.

Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.

Vi er veldig stolte av Prato – huset som viser summen av alle de viktige svarene vi fikk i vår store markedsundersøkelse*.

*Markedsundersøkelsen ble gjennomført våren 2015 av analyseinstituttet Norstat på oppdrag fra BoligPartner.

Les mer om Prato her.

TROIA

Husmodellen Troia er virkelig verdt å se nærmere på. Dette er et moderne hus som skiller seg ut.

Her har arkitekten samlet alle rom og funksjoner som en familie ønsker seg i et nytt hjem. Det er fire soverom i samme etasje, walk-in garderobe, to bad, eget vaskerom med dør ut, en lys og luftig sosial sone med åpen kjøkken- og stueløsning, ekstra tv-stue, godt med boder/skapplass og ikke minst egen garasje. Garasjen integreres med huset via en overbygd passasje.

Når man i tillegg får en stor, overbygd uteplass samt ekstra balkong i 2. etasje, er husdrømmen komplett for mange av våre kunder som ønsker seg et moderne hjem med mange, store vinduer og saltak.

 

Les mer om Troia her.

ASTI

Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan.

Huset har et bruksareal på 105 kvadratmeter og har alle rom familien ønsker seg samlet i et etasje.

Her er det bare å glede seg til sommerhalvåret hvor man kan nyte dagene ute på den lune uteplassen. Husets planløsning rommer hele tre soverom, et bad/vaskerom, ekstra wc og et svært romslig kjøkken- og stueområde på nesten 46 kvadratmeter. Mange og store vinduer skaper en lys og trivelig atmosfære her inne og fra spisestuen er det direkte utgang til uteplassen. Helt perfekt.

Planløsningen i denne husmodellen har store likheter med husmodellen Prato. Den store forskjellen er at Asti har alle funksjoner på ett plan, mens Prato er et flott moderne hus med to etasjer.

Les mer om Asti her.

TARANTO

Taranto – moderne hus med garasje i underetasjen

Dette er et moderne hus som har alt en familie trenger integrert i bygningskroppen. Med en slik løsning utnyttes tomtearealet maksimalt, og huset passer godt inn på smale og små tomter.

Huset har dobbelt garasje i underetasjen med direkte inngang til huset samt lune uteplasser både i 1. og 2. etasje. Videre har boligen tre soverom, kontor (evt. soverom nummer fire) to bad og godt med bodplass. Husets hjerte er helt klart den sosiale sonen i 2. etasje med åpent kjøkken- og stueområde som strekker seg gjennom hele etasjen. Taranto er virkelig et smart hus med store vindusflater og åpne løsninger som understreker det moderne uttrykket.

Les mer om Taranto her.

COMO

Husmodellen Como har en slank og smidig bygningskropp som gjør at denne boligen passer flott inn på smale tomter.

Husets første etasje består av en lys og åpen kjøkken- og stueløsning. Her er det store glassflater og en direkte utgang til uteplass. Etasjen har også et stort soverom med eget walk in-closet, bad og bodplass. I andre etasje rommer planløsningen hele tre soverom, et stort bad, romslig bod samt en ekstra tv-stue med mønt takhimling. Fra tv-stuen er det utgang til en skjermet og lun uteplass. Huset har også sportsbod.

Como er søstermodell med det moderne huset Berga. Den store forskjellen er at Como har fire soverom pluss ekstra TV-stue, mens Berga har integrert garasje i bygningskroppen og tre soverom.

Les mer om Como her.

Alltid en ryddig prosess med Bygg Team

ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang