Hyttekampanje! Kjøp hytte – få med skipakke

Alle som signerer hyttekontrakt med BoligPartner før nyttår får med kvalitetsprodukter fra Swix og Madshus for inntil 25 000 kroner.

For inntil 25 000 kroner kan du sikre deg utstyr til den optimale smørebua i din nye BoligPartner-hytte. I tillegg kan du kanskje overraske hele familien med komplett skiutstyr? Eller er det endelig tid for å oppfylle drømmen om proffe ski, bindinger, sko og dress til deg selv?

Velg blant flotte produkter!

Sammen med våre samarbeidspartnere Swix og Madshus har vi snekret sammen en liste med flotte kvalitetsprodukter som du kan plukke fritt fra for inntil 25 000 kroner. Madshus har satt sammen 3 komplette skipakker med ski, bindinger, sko og staver – i ulike prisklasser – til både dame, herre og junior. Blant Swix sine produkter kan du velge alt fra smørebord, smørejern og smørekoffert til helproffe Triac-staver som landslagsgutta har, og flotte skidresser av ypperste kvalitet til alle familiens medlemmer.

Skiutstyr for alle

Hva du velger er dermed helt opp til deg som kjøper en BoligPartner-hytte innen utgangen av 2018. Dine ønsker blir formidlet til vår hyttekonsulent, og produktene får du etter at hytta er overlevert. Med ny hytte og proft skiutstyr ligger alt til rette for en aktiv fritid sammen med de nærmeste – det er bare å begynne å glede seg!

Vil du vite mer om tilbudet?

Skriv inn navn og telefonnummer under, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende, trivelig hytteprat.