Møt oss på Hyttehallingen – messen for hyttefolk!

Vi i Bygg Team AS er selvfølgelig på plass når høstens store hyttemesse på Flå åpner dørene fra 20.-22. september. Hyttehallingen er stedet å være for alle hyttefolk. Kanskje du vil vite mer om våre hytteprosjekter? Eller snakke med oss om byggeplanene dine? Besøk oss på stand!

I tillegg til å være på plass på Hyttehallingen, er du velkommen til å kontakte oss angående dine hyttespørsmål utenom messen også. Et første møte med oss er alltid uforpliktende, og vi har gode råd å gi til alle som går med en hyttedrøm.

Tomtevisning av Turufjell
Dersom du er på utkikk etter hytte i vakre Flå, har vi en spennende nyhet til deg. Vi er godt i gang med salgsstart på det idylliske hytteprosjektet Turufjell – og denne helgen er vi i tillegg til messestanden også på plass på tomteområdet. Her tar vi gjerne i mot alle som vil se og oppleve hyttetomtene på Turufjell på nært hold og få et inntrykk av både område og utsikt.

Opplev visningshytten Sletthø
Nå kan du oppleve en av våre bestselgere fra innsiden. Kanskje et besøk i hyttemodellen Sletthø fra BoligPartner kan inspirere dine hytteplaner? Kontakt oss på messen dersom du ønsker et besøk i visningshytten Sletthø.

Du har også mulighet til å oppleve den nyoppsatte hyttemodellen Storåsen og noen av Birken-hyttene i samme område. Vi har også begynt byggingen av hyttemodellen Midthø her på Turufjell.

Kontakt oss for privat tomtevisning
Dersom helgens fellesvisning av tomteområdet på Turufjell ikke passer for deg, er du velkommen til å kontakte oss for en privat tomtevisning. Kom gjerne innom oss på stand og snakk med oss om et tidspunkt som passer for deg!