Gorolie Boligsameie 2, Gol, [UTSOLGT]

Flotte og lettstelte 3-roms selveierl. i solrike Gorolie Boligfelt.

Alle leilighetene i første byggetrinn, Gorolie Boligsamie 1, er solgt og overlevert.

Nå legges byggetrinn 2 ut for salg, Gorolie Boligsameie 2.
Byggetrinn 2 består av et leilighetsbygg med fire 3 – roms selveierleiligheter over ett plan med nostalgistil som passer for par med og uten barn og for deg som ønsker en lettstelt bolig.

Leilighetene ligger flott til i solrike Gorolie Boligfelt. Feltet består av 30 boligtomter med avsatt areal til to leikeplasser og en del friareal. Belyst gang- og sykkelvei til Gol sentrum, som er tilnærmet flat, ligger ca. 400 meter fra feltet. Barneskole finnes ca. 500 meter fra feltet. Området ellers kan by på mange gode aktivitetsmuligheter.

Leilighetene i underetasje har overbygget inngangsparti og inneholder entré med garderobeplass, 2 soverom, bod, kombinert bad/vaskerom, samt stue og kjøkken i åpen løsning. Leilighetene på hovedplan har delvis overbygget inngangsparti fra bakkeplan. Forøvrig lik planløsning som leilighetene i underetasjen. Leilighetene i underetasjen har utgang til overbygget terrasse fra stue mens leilighetene på hovedplan har utgang til en balkong.

Leilighetene vil bli oppført iht. ny teknisk forskrift, hvor det stilles strengere krav til bl.a. isolasjon, tetthet, tilgjengelighet, ventilasjonsanlegg, radonsikring, rør- og elektrisk anlegg m.m.

Se finn annonsen her!

KONTAKT OSS FOR EN HYGGELIG GJENNOMGANG AV PROSJEKTET.