Golbergsgutu boligområde tomt 6

Se Finn-annonse her for mer informasjon om prosjektet. 

Golbergsgutu Boligområde er et nytt boligfelt sentralt på Gol, som er regulert for 12 eneboligtomter og 6 flermannsboligtomter. Boligområdet har en spennende reguleringsplan, som gir stort spillerom ved valg av bolig. Her har du mulighet til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Tomt 4 til 8 skal bygges med moderne arkitektur. Resterende tomter skal bygges med tradisjonell utforming.

Milano er en monumental enebolig for flat tomt med hele fem soverom og et bruksareal på 226 kvadratmeter fordelt på to plan. Bygningskroppen er formet som en hoveddel med en sidefløy på venstre side. Hovedfasaden prydes av høye, slanke vindusflater og overbygde terrasser som gir deg en fantastisk utsikt fra stuene på begge plan.

Entreen viser veien til en åpen kjøkken- og stueløsning. Et frittstående ildsted står midt i rommet, slik at peiskosen kan nytes fra alle vinkler i stuen. Vindusfasaden på endeveggen gir deg en fantastisk utsikt og unik karakter til rommet. I første etasje finner du også en egen soveromsfløy i enden av hoveddelen, bestående av soverom, gang og vaskerom/bad. Sidefløyen på hovedplanet rommer et soverom og en innvendig bod. Andre etasje rommer ytterligere tre soverom, innvendig bod og bad/vaskerom – og sist, men ikke minst, en stue på 38,8 kvadratmeter med peis og utgang til balkong.

Liker du Quadra-serien og bygger Milano, får du en ekstraordinær, stram og tidløs enebolig med store glassfasader, god takhøyde og store, luksuriøse oppholdsrom.