Geilo | Sentrumsnær og unik bolig

Husmodellen Troia med stor loftstue med utgang til balkong

Husmodellen Troia

3D-illustrasjoner – Faktiske miljø, farger og leveranse kan fravike.

Husmodellen Troia er virkelig verdt å se nærmere på. Dette er et moderne hus som skiller seg ut.

Her har arkitekten samlet alle rom og funksjoner som en familie ønsker seg i et nytt hjem. Det er fire soverom i samme etasje, walk-in garderobe, to bad, eget vaskerom med dør ut, en lys og luftig sosial sone med åpen kjøkken- og stueløsning, ekstra tv-stue, godt med boder/skapplass og ikke minst egen garasje.

Garasjen integreres med huset via en overbygd passasje.

Når man i tillegg får en stor, overbygd uteplass samt ekstra balkong i 2. etasje, er husdrømmen komplett for mange av våre kunder som ønsker seg et moderne hjem med mange, store vinduer og saltak.

Boligen er prosjektert og oppføres iht avtale med kjøper. Det inngås egen avtale om kjøp av tomten direkte med grunneier. Kjøper står fritt til å velge blant boligene i vår katalog. Ønsker du mer informasjon om andre boligtyper, ta kontakt for en hyggelig boligprat.

Beliggenhet

Attraktivt og solrike boligtomter på Rustin – i nyetablert og barnevennlig boligområde på Geilo. Her har du nærhet til barnehage, skole, idrettshall, lysløype/turløyper og treningssenter. Feltet ligger lunt til, og har god solgang hele dagen.

Vil du vite mer om
boligtomtene på Rustin på Geilo?
Ta kontakt med vår
 boligkonsulent
Marit Løken
Tlf: 97 18 73 24
marit@byggteam-gol.no

Se FINN-annonse