Hjem » Finn annonser » Stor enebolig med 4 soverom og overbygd uteplass, integrert garasje og overbygd inngangsparti i Golbergsgutu

Stor enebolig med 4 soverom og overbygd uteplass, integrert garasje og overbygd inngangsparti i Golbergsgutu.

Pris

6 990 000 kr

Totalpris: 7 007 250 kr
Moremmen 31, 3550 Gol
Primærrom
147 m2
Bruksareal
152 m2
Antall soverom
4
Eieform
Eier (Selveier)

Kort om eiendommen

Hus i moderne stil med stor, overbygd uteplass og integrert garasje Husmodellen Troia er virkelig verdt å se nærmere på. Dette er et moderne hus som skiller seg ut. Her har arkitekten samlet alle rom og funksjoner som en familie ønsker seg i et nytt hjem. Det er fire soverom i samme etasje, walk-in garderobe, to bad, eget vaskerom med dør ut, en lys og luftig sosial sone med åpen kjøkken- og stueløsning, ekstra tv-stue, godt med boder/skapplass og ikke minst egen garasje. Garasjen integreres med huset via en overbygd passasje. Når man i tillegg får en stor, overbygd uteplass samt ekstra balkong i 2. etasje, er husdrømmen komplett for mange av våre kunder som ønsker seg et moderne hjem med mange, store vinduer og saltak. Tomt 1 er en relativt flat tomt, som gir store valgmuligheter i forhold til type bolig som kan bygges på tomten. Boligen er prosjektert og oppføres iht avtale med kjøper. Det inngås egen avtale om kjøp av tomten direkte med grunneier. Kjøper står fritt til å velge blant boligene i vår katalog. Ønsker du mer informasjon om andre boligtyper, ta kontakt for en hyggelig boligprat. Pris er per 15.07.21.

Beliggenhet

Golbergsgutu Boligområde ligger øverst i Tuppeskogen og ligger i gangavstand til (ca 1,5 km) fra Gol sentrum og barne og ungdomskolen. Boligområdet har meget gode solforhold og flott utsikt over Gol. Det er kort vei til Gol Alpinsenter og langrennsløypene på Solseter. Videre oppover mot Skaraåsen er det mange stier og kort forbindelse opp til høgfjellet med langrennsløyper. Kjør RV52 Hemsedalsveien fra Gol mot Hemsedal. Etter ca 700m ta venstre inn Tuppeskogveien. Kjør videre ca 700m oppover, så vil Golbergsgutu Boligfelt være skiltet og ligge på høyre hånd.

Regulering

Reguleringsplan for Golbergsgutu

Diverse

LITT OM BOLIGPARTNER OG BYGGTEAM:
BoligPartner er en av Norges største boligbyggere, og 25 års erfaring er meget verdifull når vi bygger boliger. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en boligdrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne det optimale hjemmet.
Vi ønsker å være din rådgiver på veien mot boligdrømmen.

Med ByggTeam som din husleverandør vil vi sørge for at drømmen blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.
ByggTeam er BoligPartners lokale forhandler for både hytter og hus/leiligheter i hele Hallingdal.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Faste løpende utgifter

Velforening
Det er pliktig medlemskap i velforeningen for området.

Sentrale lover

Boligen oppføres iht Bustadoppføringslova

Overtakelse

Etter avtale

Marti Løken