Hjem » Finn annonser » Moderne hus med 4 soverom, takterrasse og integrert garasje sentralt på Geilo

Moderne hus med 4 soverom, takterrasse og integrert garasje sentralt på Geilo

Pris

6 950 000 kr

Totalpris: 6 978 750 kr
Sveinsrud 31, 3580 Gol
Primærrom

136 m2

Bruksareal

175 m2

Antall soverom
4
Eieform
Eier (Selveier)

Kort om eiendommen

Eneboligen Garda inneholder fire soverom, to bad, walk-in garderobe, stor og luftig sosial sone med åpen kjøkken- og stueløsning, ekstra tv-stue, stor takterrasse og integrert garasje. Husets overbygde inngangsparti finner du i underetasjen, hvor også tre av soverommene er plassert. I husets 2. etasje er hjemmets hjerte med den åpne sosiale sonen på over 44 kvm. Stuen har du utgang til en herlig takterrasse på nær 39 kvadratmeter. Husets største bad, med plass til badekar, er også i denne etasjen. Boligen er prosjektert og oppføres iht avtale med kjøper. Det inngås egen avtale om kjøp av tomten direkte med grunneier. Kjøper står fritt til å velge blant boligene i vår katalog. Ønsker du mer informasjon om andre boligtyper, ta kontakt for en hyggelig boligprat.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i en nyere del av et etablert boligområde ca 2 km vest for Geilo sentrum, med flott utsikt mot Vestlia. Det er gangvei til skole, barnehage, idrettsanlegg og sentrum. Og det er meget kort vei til Ustedalsfjorden som har en hyggelig og familievennlig tur- og sykkelsti om sommeren og preparert skiløype om vinteren, her finner du også Geilos badestrand og aktivitetsmulighetene er mange.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Sveinsrud boligfelt, og er regulert til bolig.

Beskrivelse (type bolig)

VEGGER/HIMLIMG:
Boligen leveres med Huntonit Classique himlingsplater i alle himlinger. På vegger i tørre rom blir det levert 5-bords kostmalte panelplater, mens det på begge bad leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091-F23 HG Denver White.

KJØKKEN
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdikort: 150 000kr. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Du står fritt til å velge den baderomsinnredningen du liker best. Verdikort: 70 000kr. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRO
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 – 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra “Visjon 1”.
Ytterdøren er spesial laget for Moderenserien våres og blir levert av Jømna Brug.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Prisen på boligen viser estimert totaltbudsjett, inkludert tomt, graving, kommunale avgifter og gebyrer. Pris er per 15.01.2022.

Diverse

Litt om Bygg Team og Boligpartner:

Med ByggTeam som din husleverandør vil vi sørge for at drømmen blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.

ByggTeam er BoligPartners lokale forhandler for både hytter og hus/leiligheter i hele Hallingdal.

BoligPartner er en av Norges største boligbyggere, og 25 års erfaring er meget verdifull når vi bygger boliger. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en boligdrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne det optimale hjemmet. Vi ønsker å være din rådgiver på veien mot boligdrømmen.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Faste løpende utgifter

Velforening
Det er pliktig medlemskap i velforeningen for Sveinsud Boligfelt

Sentrale lover

Bustadoppføringslova

Marti Løken