Hjem » Finn annonser » Geilo – Sentrumsnært hus i moderne stil med 4 soverom. Stor overbygd uteplass og integrert garasje med sportsbod

Geilo - Sentrumsnært hus i moderne stil med 4 soverom. Stor overbygd uteplass og integrert garasje med sportsbod.

Pris

7 100 000 kr

Totalpris: 7 100 000 kr
Rustin 15, 3580 Geilo
Primærrom

149 m2

Bruksareal
152 m2
Antall soverom
4
Eieform
Eier (Selveier)

Kort om eiendommen

Husmodellen Troia er virkelig verdt å se nærmere på. Dette er et moderne hus som skiller seg ut.

Her har arkitekten samlet alle rom og funksjoner som en familie ønsker seg i et nytt hjem. Det er fire soverom i samme etasje, walk-in garderobe, to bad, eget vaskerom med dør ut, en lys og luftig sosial sone med åpen kjøkken- og stueløsning, ekstra tv-stue, godt med boder/skapplass og ikke minst egen garasje. Garasjen integreres med huset via en overbygd passasje.

Når man i tillegg får en stor, overbygd uteplass samt ekstra balkong i 2. etasje, er husdrømmen komplett for mange av våre kunder som ønsker seg et moderne hjem med mange, store vinduer og saltak.

Boligen er prosjektert og oppføres iht avtale med kjøper. Det inngås egen avtale om kjøp av tomten direkte med grunneier. Kjøper står fritt til å velge blant boligene i vår katalog. Ønsker du mer informasjon om andre boligtyper, ta kontakt for en hyggelig boligprat.

Beskrivelse

VEGGER/HIMLIMG:
Boligen leveres med Huntonit Classique himlingsplater i alle himlinger. På vegger i tørre rom blir det levert 5-bords kostmalte panelplater, mens det på begge bad leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091-F23 HG Denver White.

KJØKKEN
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdikort: 150 000kr. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Du står fritt til å velge den baderomsinnredningen du liker best. Verdikort: 50 000kr. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRO
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 – 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra “Visjon 1”.
Ytterdøren er spesial laget for Moderenserien våres og blir levert av Jømna Brug.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Prisen på boligen viser et estimert totaltbudsjett, inkludert tomt, graving, kommunale avgifter og gebyrer. Pris er per 15.07.2021.

Beskaffenhet

Tomten er avsatt til boligformål. Det er vei frem til tomten, og vann og avløp ligger klart i tomtegrensen. Vann og avløp er tilknyttet offentlig anlegg.

Beliggenhet

Attraktivt og solrike boligtomter på Rustin – i nyetablert og barnevennlig boligområde på Geilo. Her har du nærhet til barnehage, skole, idrettshall, lysløype/turløyper og treningssenter. Feltet ligger lunt til, og har god solgang hele dagen.

Diverse

LITT OM BOLIGPARTNER OG BYGGTEAM:
BoligPartner er en av Norges største boligbyggere, og 25 års erfaring er meget verdifull når vi bygger boliger. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en boligdrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne det optimale hjemmet.
Vi ønsker å være din rådgiver på veien mot boligdrømmen.

Med ByggTeam som din husleverandør vil vi sørge for at drømmen blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.
ByggTeam er BoligPartners lokale forhandler for både hytter og hus/leiligheter i hele Hallingdal.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Faste løpende utgifter

Velforening
Det er pliktig medlemskap i velforeningen for Rustin Boligfelt.

Sentrale lover

Boligen blir oppført etter Bustadsoppføringslova.

Viktig informasjon

Pris-nivået er per 15.07.2021

Marti Løken