Samme hytte/planløsning – ulike fasader og uttrykk

Dersom du ser en planløsning som er perfekt, så kan eksteriøret tilpasses slik at du får den fasade/stilen du vil ha på hytten din, enten du ønsker et tradisjonelt, moderne eller klassisk uttrykk. Dette gir deg stor valgfrihet i valg av hytte, uten at planløsning og fasade trenger å begrense hverandre.

I bildene under ser du hyttemodellen Storåsen (i Tur-serien) med lik planløsning men ulike uttrykk. Med dette eksempelet ønsker vi å synliggjøre mulighetene. Vi råder våre kunder til å konsentrere seg om planløsningen først, slik at den blir best mulig i forhold til behov og ønsker.

Alle våre hytter kan tilpasses
Hyttemodellene våre har gode utgangspunkt, men de kan tilpasses etter dine ønsker, behov og tomten. Vår hyttekonsulent og arkitekter bistår gjerne med å se på mulighetene som finnes i den hyttemodellen du ønsker å gå videre med. Det er viktig at vi blir kjent med dine ønsker, slik at vi kan gjøre de tilpasninger som er nødvendig for at hytten skal bli perfekt. Hyttene kan også speilvendes om det er best i forhold til tomt, adkomst, solforhold og utsikt.

Mulighetene er mange, ta kontakt: 32 07 44 11 / 48 08 82 00
Vi er lokale og dekker hele Hallingdal. Godt håndverk – din trygghet.