Bygge ny hytte? Her er 10 gode grunner til å velge ByggTeam og hytte fra BoligPartner

1. Vi tilbyr et bredt spekter av hytter
Ønsker du liten eller stor hytte – med torvtak og hems, eller noe mer moderne og innovativt? Vi er godt kjent med å bygge hytter på fjellet, og har ulike hyttemodeller som passer fint inn i landskapet. Er du ikke helt fornøyd med planløsningen, tilpasser vi denne slik at du får et fritidssted som passer dine ønsker. Vi kan også endre på uttrykket til hytten, les mer her: https://www.byggteam-gol.no/en-hytte-mange-valg/

Se alle våre hytter her: https://boligpartner.no/hytte og bestill gjerne den flotte hyttekatalogen.

2. Vi er lokale og i nærheten av hytte-destinasjonene i Hallingdal
Trygghet for våre kunder er viktig for oss. Vi legger derfor vekt på at vi skal ha god fagkunnskap, lokal erfaring og lokal kjennskap. Vi er BoligPartner forhandler for både hytter og hus/leiligheter i hele Hallingdal, og har kontor sentralt på Gol (vi er alltid i nærheten).

Vi bistår, ved tomtebefaring, med å få plassert hytten best mulig på tomten. Vi benytter lokale under-entreprenører (rør, el. og murer), samt har egen byggeledelse lokalt. Vi står generelt for støping av plate m/radonsperre og kan koordinere og inkludere gravearbeidene.

Vi tar oss av tegninger, nabovarsling og hele søknadsprosessen. En part å forholde seg til, alt på ett lokalt sted.

3. Vi er et trygt valg
Du kan trygt velge oss til å bygge ditt fritidshjem. BoligPartner har gjennom over 25 år i markedet opparbeidet seg en bred erfaring og høy kompetanse. De er en solid aktør og en av Norges største bolig- og hyttebyggere. Med BoligPartner på laget har vi tilgang til det største faglige fellesskapet i Norge innen trehusbygging.

ByggTeam har vært lokal BoligPartner forhandler siden 2001 og kjenner produktspekteret og detaljene til BoligPartner svært godt. Vårt gode håndverk er din trygghet.

4. Se og opplev – Bli med på hyttevisning
Vi vet hvor viktig det er å kunne få besøke våre hytter før du skal bygge ny hytte selv. Vi har lokalt ulike oppførte hyttemodeller du kan få oppleve, samt at det er mulig å se hytter vi pt har under oppføring. Bare ta kontakt.

Ved å oppleve hyttene får du et godt innblikk i planløsning, romfølelse, lysforhold, samt at du ser kvaliteten på vårt gode håndverk. Vi kan gi råd og si noe om muligheter for egne tilpasninger av hytten til dine ønsker.

5. Få en økonomisk plan som viser innhold og kostnader
Sluttsummen på en valgt hytte varierer ut fra beliggenhet, tomteforhold og dine ønsker om tilvalg/tilpasninger. Derfor er det lurt å snakke med vår hyttekonsulent, slik at du får en økonomisk plan for ditt byggeprosjekt før du evt skriver kontrakt. En kontrakt med oss er ihht. Norsk Standard (NS3425) basert på Bustadsoppføringslova, enkelt og trygt.

6. Hvilke bestemmelser gjelder for din tomt?
Vår hyttekonsulent kan undersøke muligheter/begrensninger som ligger i kommunens reguleringsbestemmelser der du har tomten din. Vi kan også ta en befaring på tomten, og på denne måten kan vi kartlegge de beste løsningene og se nærmere på relevante hyttemodeller.

Bestemmelsene kan være lurt å sjekke før en tomt kjøpes, slik at du vet om ønsket hytte tillates på denne tomten.

Dette er også aktuelt dersom du har en eldre hytte som vurderes erstattet. Les mer her: https://www.byggteam-gol.no/erstatningshytte-riv-den-gamle-hytta-og-bygg-ny-pa-samme-tomt/

7. Vi bygger din hytte på tomten
Våre hytter bygges ikke i ferdige moduler eller elementer. Vi bygger din hytte ute på tomten. I BoligPartner benyttes precut-metoden slik at hver enkelt komponent i reisverket har en nøyaktig lengde og dimensjon når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask.

Metoden muliggjør at vi kan tilpasse planløsning og hyttestørrelse uten å måtte være låst til gitte moduler/elementer.

8. Du får produkter fra anerkjente norske leverandører
I BoligPartner er det gjennomarbeidede standarder på hvordan hyttene skal bygges og behandles, og vi bruker anerkjente norske leverandører. Det er vi stolte av.

For oss er det viktig med en kortreist leveranse som ikke bare sikrer en kort vei fra fabrikk og ut til byggeplass, men som samtidig gir den nordiske kvaliteten vi ønsker oss.

9. Høy teknisk kompetanse
BoligPartner har en stor teknisk avdeling som hele tiden optimaliserer bygg ut i fra siste regelverk og tekniske forskrifter. Dette gjør at du som kunde slipper å bekymre deg for slike ting.

10. Kompetansesenter hos BoligPartner, alle fagmiljøer i samme hus
BoligPartner har landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon på hovedkontoret. Ved å ha et slikt kompetansesenter samlet på ett sted, får BoligPartner full kontroll på hele verdikjeden. Som lokal BoligPartner forhandler setter våre kunder pris på tryggheten dette gir.