Takker Bygg Team for god hyttehjelp

Kilde: BoligPartner

Tett oppfølging og gode råd fra BoligPartner sin erfarne forhandler på Gol, ble svært viktig da Farmenvinner Tonje Frøystad Garvik og forloveden Lene Sleperud skulle bygge premiehytta. Resultatet ble et tett samarbeid og mange, smarte løsninger.

-Vi fikk veldig god oppfølging fra Bygg Team på Gol. De hjalp oss med byggeprosessen og forklarte oss alt veldig nøye. Vi følte alltid at de var opptatt av oss, forteller Tonje. Nå er det gått cirka ett år siden deres nye hytte Midthø sto ferdig og klar til bruk på Turufjell i Flå.

Mange døgn på hytta

Å eie egen hytte i Norge, er svært attraktivt og gunstig. I dette Korona-året har Tonje og Lene fått muligheten til å være så mye på hytta at de rett og slett har flere døgn her enn hjemme i Oslo-leiligheta. 

-Vi har hatt hjemmekontor på hytta, og det har vært helt fantastisk, slår Tonje fast. Her har de fått muligheten til å spise lunsjen sin utendørs og nyte lange, fine turer i det flotte terrenget etter arbeidstid.

-Det å ha en slik nærhet til naturen samtidig som man er på jobb, har vært veldig godt for den mentale helsen i en tøff koronatid, forteller Lene.

Her ser du et bilde av fasaden på Midthø-hytta til Tonje og Lene.

Sengeplasser til 10

Tonje og Lene har gjort noen endringer på sin Midthø-hytte. Med sengeplasser til 10 voksne, ønsket paret seg et ekstra bad på hytta. Det løste seg veldig fint. 

-Når man har gjester, er det utrolig godt å kunne ha to fullverdige bad. Så vi er nok aller mest fornøyde med at vi endret fra ett til to bad, forteller de. Inngangen til bad nummer to er fra uteplassen på hytta. Her har de et deilig boblebad, og derfor er det ekstra lettvint med dusj og do i direkte tilknytning til uteområdet.

Her er et detaljbilde fra hovedbadet på hytta.

Hytta har et bruksareal på 82 kvadratmeter. Her er det totalt tre soverom samt en hems for ekstra sengeplasser. Tonje og Lene har speilvendt planløsningen i forhold til katalogmodellen og gjort flere små justeringer slik at de fikk den løsningen som passet aller best for dem og på tomta.

Her kan du se flere bilder av hytta til Tonje og Lene

Eksklusiv følelse i stua

Det er nok den herlige sosiale sona i Midthø-modellen som er det Tonje og Lene er aller mest stolt av. Med mønet himling i kjøkken- og stueområdet, er takhøyden her inne hele fem meter. Det gir rom for høye stuevinduer og en svært eksklusiv følelse. I tillegg setter de stor pris på den åpne løsningen fra kjøkken til spisestue og videre til hovedstua. Det passer veldig fint for det sosiale paret.

Mønet himling gir en luftig følelse i hytta til Tonje og Lene.

-Det er så koselig å kunne snakke med gjestene mens man lager maten, slår Tonje fast før hun fortsetter med å si at de er veldig glade i hytta.

-Den har en helt perfekt størrelse og gir oss alt vi trenger, sier Tonje.

En unik frihetsfølelse

Begge to er ikke i tvil om hva som er det aller beste med å eie egen hytte. Det er rett og slett frihetsfølelsen den gir. For dem tar det nøyaktig to timer å forlate asfalten utenfor leiligheten i Oslo til de har parkert bilen ved hytteveggen på Turufjell.

-Man får en helt annen ro på hytta enn det man klarer å ha hjemme. Selv om det er en vanlig, rolig søndag slapper vi av på en annen måte når vi er her. Det er noe med å komme opp på fjellet, fyre i peisen og kjenne på friheten. Da blir man mye roligere helt automatisk, forklarer Lene.

En fremtid med barn på hytta

Tonje og Lene går ei spennende tid i møte. I oktober 2021 venter de sitt første barn.

-Hvordan blir det å kunne ta med seg barn hit til hytta?

-Det blir nok ikke helt den samme roen da, ler Lene. 

-Vi gleder oss veldig til å kunne være en familie sammen her på hytta. Så vi skal lære småtassene våre hvor fint det er å ha en aktiv livsstil og være mye ute på tur, forsikrer Tonje.

Med Halvor Bakke som hyttenabo

Spennende blir det også å kunne følge med på hyttebyggingen på nabotomten fremover. Her skal deres gode venn, Halvor Bakke, bygge sin egen BoligPartner-hytte Nue.

-Det er veldig fint og gøy. Da kan vi også passe litt på hyttene til hverandre og det er jo alltid betryggende å ha noen man kjenner så godt rundt seg, forteller Lene. 

-Halvor har også sagt at han vil være superonkel. Så nå blir det en direkte sti fra vår hytte til hans slik at vi kan sende barna våre over dit på morgenen, smiler Tonje.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål

"*" indicates required fields

Navn*
Personvern*
Jeg godtar Bygg Teams personvernerklæring

Alltid en ryddig prosess med Bygg Team

ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang