Ryddig og rask byggeprosess

Med en byggetid på kun et halvt år, nyter nå Halvor Bakke fridagene sine i sin nybygde hytte på Turufjell.

Kilde: Artikkel fra BoligPartner – Foto: Ragnar Hartvig og Jan Tore Øverstad

Jeg er så imponert over byggeprosessen. Tenk at dere startet opp rundt påsketider i fjor, og allerede til høstferien var hytta ferdig, sier Halvor Bakke til Per-Egil Rese. 

Per-Egil Rese er daglig leder hos Bygg Team på Gol. Det er de som har bygget hytta for Halvor Bakke.

 

Ryddig byggeprosess
I dag er Per-Egil Rese på hyttebesøk hos Halvor Bakke. Det er hyggelig å sitte her foran utepeisen mens de oppsummerer og tenker tilbake på byggingen av drømmehytta. 

-Dere ble jo faktisk ferdige hele to uker før avtalt tid også. Det skal nesten ikke gå an, roser Halvor Bakke.

-Ja, alt sammen gikk jo veldig fint, sier Per-Egil Rese, som takker Halvor Bakke for en åpen og fin kommunikasjon gjennom hele prosessen.

-Jeg er også veldig imponert over hvor ryddig byggeplassen var. Det er ikke slik som jeg er vant med når vi pusser opp hytter i Eventyrlig oppussing, forteller Halvor Bakke.

Se filmen

Se filmen hvor Halvor Bakke og daglig leder hos Bygg Team, Per-Egil Rese, snakker om selve byggingen av drømmehytta Nue.

Her lader Halvor batteriene sine

Å sitte her ute, under tak, foran utepeisen er noe av det beste Halvor Bakke vet. For med så mange hektiske hverdager, er det ingenting som føles bedre enn noen rolige dager på sin egen nybygde hytte. 

-Å være her på hytta er så godt og avslappende. For meg er det en barnslig kribling i hele kroppen over at jeg har fått min egen hytte. For å være ærlig, må jeg si at jeg er både rørt og stolt av denne hytta, forteller Halvor Bakke.

Magiske timer på uteplassen

Hytta er på 84 kvadratmeter stor, har to rause soverom på hovedplanet og ekstra tv-stue samt en suite på loftsplanet. Les mer om hyttemodellen her.

Selv er Halvor aller mest fornøyd med den overbygde uteplassen på hytta. Her ute kan han sitte, uansett vær, og bare nyte øyeblikket mens han kjenner varmen fra utepeisen.

– Jeg er opptatt av å være ute, uavhengig av været. Denne flotte utepeisen bruker jeg hver eneste gang jeg er på hytta, og det er bare helt nydelig, beskriver Halvor.

Romslige soverom i hytta

Videre er han også stolt av romløsningen i hytta med sine rause og deilige soverom.

– Jeg ville ikke lage en familiehytte med maks antall sengeplasser. Det skal være plass til alle i hytta og man skal sove godt, slår Halvor fast.

Hytta har fått to store soverom (16 kvm og 10 kvm) på hovedplanet, samt ekstra soverom på loftsplanet.

En hytte med særpreg

Inspirasjonen har Halvor Bakke hentet fra sine mange utenlandsreiser. Ved å kombinere dette med gammel norsk byggeskikk, er det skapt noe nytt og unikt med denne hytteserien.  

Hytta til Halvor Bakke - Svalt inngangsparti med stalldør
Hyggelig med en sval i inngangspartiet til hytta, og en stalldør som kan åpnes på denne måten. Foto: Ragnar Hartvig.

For å ivareta utsikt og utsyn, har alle hyttene fått flere tofløya vinduer som du kan åpne helt opp som dører. Rundt vinduer og dører er det skodder og fra den åpne kjøkken- og stueløsningen er det store skyvedører slik at du kan åpne opp og viske ut skillet mellom inne og ute. 

Hytta til Halvor Bakke - Store skyvedører som som få hele naturen inn i stua
Store skyvedører som som få hele naturen inn i stua. Foto: Ragnar Hartvig.

Over halve arealet av hyttene er det hems og i hyttenes sosiale sone med åpne kjøkken- og stueløsning er det åpen himling slik at du nesten får en katedralfølelse når du kommer inn hit. 

Hytta til Halvor Bakke - Kjøkken med staslig peis
Nydelig og luftig inne i Nue-hytta til Halvor Bakke. Foto: Ragnar Hartvig
Hytta til Halvor Bakke - 3D illustrasjon

Flere bilder av Halvor Bakke sin hytte

Ryddig byggeprosess med oss

Drømmer du om å bygge ny bolig eller hytte og vil vite mer om fremgangsmåten?

Vi legger vår ære i at du som kunde skal bli fornøyd og vi styrer hele prosjektet for deg. Det eneste du må gjøre er å velge hus- eller hytte-modell, farger og materialer. Og sammen med deg skisseres en planløsning ut i fra ditt behov.

Kontakt oss

"*" indicates required fields

Navn*

Kontaktinformasjon:

Åpningstider:

Mandag – fredag kl: 08.00 – 16.00
Lørdag – søndag : Stengt