Halvor Bakke bygger hytte – DEL 3

Bli med på innsiden og se hvordan Halvor Bakke innreder sin helt egen hytte, Nue på Turufjell


Kilde: BoligPartner

Hyttebyggingen til Halvor Bakke går raskt fremover på Turufjell. Nå har han overtatt nøklene til hytta fra BoligPartner sin forhandler Bygg Team på Gol. Det betyr at Halvor kan starte opp med det han liker aller best; nemlig selve innredningen og finishen på hytta si.

-Dette er en uvirkelig drøm. Jeg har ønsket å bygge nye hytte i så mange år. At jeg nå får oppleve dette, med min helt egen hyttemodell, er vanskelig å beskrive for meg. Det er så stort og en helt rå følelse, forteller Halvor.

Bli med inn i hytta

Halvor Bakke er i full gang med å innrede den nye hytta si, Nue, på Turufjell

For å skape den lune hyttefølelsen, har Halvor tatt utgangspunkt i hvor hytta ligger.

Fargene utenfor hytteveggene er tatt med inn i hytta til Halvor.

Halvor har gått for sorte tak, dører og vinduer. På overflatene har han valgt en kombinasjon av beis, tapet og mineralmaling. Det er skifter på gulvet, vegg til vegg teppe av sisal samt grønn marmor på badet. Den grønne marmoren på baderomsgulvet og i dusjen gjenspeiler mosen utenfor og passer helt nydelig inn i ei fjellhytte.

Her ser du tekstil-tapeten inne på hovedsoverommet

Spennende kontraster

Halvor forklarer at det alltid er kontrastene som gjør ei hytte spennende og personlig. Med sin egen Nue-hytte ønsker han å vise frem mulighetene samt inspirere andre kunder til å tenke litt annerledes. 

-Jeg synes det er kjedelig hvis alle vegger er i grå beis. I min hytte har jeg gjort noen utradisjonelle valg, derfor er det for eksempel tekstiltapet på veggene i alle soverommene. Det gir et fint brekk, forklarer Halvor.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål

Alltid en ryddig prosess med Bygg Team

ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang