Halvor Bakke bygger hytte, DEL 1

Har du sett hyttene som Halvor Bakke har utviklet og skapt i tett samarbeid med BoligPartner? Nå skal den kjente TV-personligheten bygge fjellhytta Nue til seg selv.

Kilde: BoligPartner

– Dette er helt uvirkelig. Først fikk jeg muligheten til å tegne min egen hytteserie sammen med BoligPartner. Og nå skal jeg altså bygge selve drømmehytta til meg selv. Så du kan trygt si at jeg er både spent og utålmodig etter å komme i gang, forteller Halvor Bakke.

Fra tegning til virkelighet

Hytta Halvor Bakke skal bygge heter Nue, og er altså fra hans egen hytteserie LengtNue er en flott fjellhytte med to soverom samt en fleksible og praktisk hemsløsning. Hytta har et bad og romslig sportsbod. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

Nå gleder han seg til å se at løsningene han skisserte på papiret fungerer godt i virkeligheten.   

– Hyttene mine i Lengt-serien har et flott uteområde under tak. Det er noe av det jeg er aller mest fornøyd med. Så jeg gleder meg så utrolig mye til selv å kunne sitte der ute i en god stol ved siden av utepeisen. Jeg skal lytte til knitringen og kjenne på den friske fjellufta. For følelsen av å alltid kunne være ute, uavhengig av vær, den er helt fantastisk, slår han fast.

Morgenene på hytta ser han for seg at blir lange og late. Da skal ha på seg pysj, drikke masse kaffe og rusle rundt i varme tøfler. 

– På hytta slipper jeg alt. Det er et fristed for meg, sier Halvor Bakke.

Hytta til Halvor Bakke - 3D illustrasjon
Illustrasjon av det ene soverommet i fjellhytta Nue til Halvor Bakke.

En pustepause fra hverdagen

Slike gode pustepauser på hytta er viktig i livene våre mener TV-personligheten. Vi arbeider hardt og har hektiske hverdager. Så når du kommer på hytta vet du at det blir ro. Her et det et annet miljø og en helt annen stemning.

-Den gode følelsen av at du skal på hytta til helga, starter jo egentlig allerede på onsdag ettermiddag. Og den varer helt frem til langt ut på mandagen – selv om du kun har vært der i helga, mener Halvor.

Se Nue fra innsiden

 

Start filmen og se hvor flott hytta Nue som Halvor Bakke skal bygge er på innsiden:

Første gang han bygger nytt

Dette er aller første gang Halvor Bakke bygger noe som er helt nytt. Tidligere har han alltid kjøpt gammelt og pusset opp. Nå blir det annerledes.

– Jeg er jo ekstremt utålmodig. Så for meg blir jo denne venteprosessen veldig uvant. Planen nå er at såla støpes til våren når snøen er borte. Men planleggingen er i full gang. I dag har vi hatt byggemøte hvor alle valg i forhold til farger på for eksempel listverk, dører og vinduer ble tatt, forteller Halvor Bakke som innrømmer at det er herlig å endelig kunne starte et hytteprosjekt helt fra scratch.

Gode venner som hyttenaboer

Det er BoligPartner sin erfarne forhandler Bygg Team AS på Gol som skal bygge hytta. Tomten ligger fantastisk til på Turufjell med både utsikt og utsyn. I tillegg er det ekstra gøy at han her får nære venner som hyttenaboer. For tomten Halvor Bakke bygger på, er faktisk nabotomten til Farmen-vinner Tonje Frøystad Garvik og samboer Lene Sleperud. De har bygd premiehytta Midthø fra BoligPartner her, som de vant i Farmen 2018.

– Tonje og Lene er veldig gode venner av meg. De har virkelig solgt inn Turufjell som destinasjon. Så det blir veldig stas å nå få muligheten til å være mer sammen med dem på hytta enn det vi rekker å få til i hverdagen hjemme, forteller han. 

Tonje Frøystad Garvik (t.v.) og Lene Sleperud. Her fotografert da de besøkte visningshytta Midthø fra BoligPartner på Norsk Hyttesenter Hellerud

Halvor Bakke gleder seg også til å kunne følge tett med på utviklingen av destinasjonen Turufjell.

– Turufjell er et flott og nyutviklet område hvor det satses mye. Det er også grei kjøreavstand hit fra Stavern hvor jeg bor. Og dessuten er det nydelige skiløyper der. Det passer meg veldig fint siden jeg elsker å gå på ski, forteller Halvor Bakke som legger til at det blir en morsom reise å se området utvikle seg videre.  

Se vår film

Start filmen og se hvordan Halvor Bakke og seniorarkitekt Idar Sambu selv beskriver hyttene i Lengt-serien

Ta kontakt med oss om du har spørsmål

Alltid en ryddig prosess med Bygg Team

ByggTeam-Byggeplass-i-soloppgang