Januarkampanje Swix og Madshus!

Kjøp hytte i januar – få med skiutstyr for 50 000 kroner!

BoligPartner er stolt sponsor av NM på ski på Gåsbu 11.-14. januar 2018, og dette feirer vi med å gi bort en skipakke verdt inntil 50 000 kroner til alle som kjøper hytte i NM-måneden januar.

For inntil 50 000 kroner kan du sikre deg utstyr til den optimale smørebua i din nye BoligPartner-hytte. I tillegg kan du kanskje overraske hele familien med komplett skiutstyr? Eller er det endelig tid for å oppfylle drømmen om proffe ski, bindinger, sko og dress til deg selv?

Velg blant flotte produkter!

Sammen med våre samarbeidspartnere Swix og Madshus har vi snekret sammen en liste med flotte kvalitetsprodukter som du kan plukke fritt fra for inntil 50 000 kroner. Madshus har satt sammen 3 komplette skipakker med ski, bindinger, sko og staver – i ulike prisklasser – til både dame, herre og junior. Blant Swix sine produkter kan du velge alt fra smørebord, smørejern og smørekoffert til helproffe Triac-staver som landslagsgutta har, og flotte skidresser av ypperste kvalitet til alle familiens medlemmer.

Skiutstyr for alle  

Hva du velger er dermed helt opp til deg som kjøper en BoligPartner-hytte i januar. Dine ønsker blir formidlet til vår hyttekonsulent, og produktene får du etter at hytta er overlevert.  Med ny hytte og proft skiutstyr ligger alt til rette for en aktiv fritid sammen med de nærmeste – det er bare å begynne å glede seg!

Gå inn på linken: boligpartner.no/nm-kampanje

og les mer om vår hyggelige kampanje som gjelder i hele januar 2018 !